Lendelede

Hou je van wandelen, fietsen, uitstapjes, weekendjes weg, avontuur, ...? Pasar Lendelede organiseert heel het jaar door gezellige activiteiten.

Onze activiteiten

DE STAD BRUGGE ONTWAAKT .....

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 5 mei 2019 - 09:00
Georganiseerd door

We bezoeken in de voormiddag de stad Brugge die langzaam toeristisch ontwaakt. We leren er onbekende steegjes en plaatsen ontdekken om dan te eindigen op de toeristische grote markt. Er is de mogelijkheid om gezamelijk een verzorgd middagmaal te gebruiken in Brugge.

HALLOWEENSTOET

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
donderdag 31 oktober 2019 - 00:00
Georganiseerd door

Griezelig, verkleed , geschmikt stappen we met de kinderen door onze gemeente op zoek naar lekker snoep. Een warm drankje als afsluiter maakt het héél gezellig.

 

WANDELWEEKEND

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 8 november 2019 - 00:00 tem zondag 10 november 2019 - 00:00
Georganiseerd door

Een weekend in een mooi en gezellig hotel met een wandeling door de bossen en een stadsbezoek beantwoordt aan onze grote verwachtingen.

WINTERWANDELING

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 1 december 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Wandelend door de frisse koude, genietend van het mooie lansdschap met achteraf een lekker en gezellig etentje, sluiten we het jaar. Met onze jaarvergadering maken we een balans van het afgelopen jaar.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Kompas

DVV verzekeringen

Govaka

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs