Lokeren

Fietsen of wandelen? Of liever een (cultureel) uitstapje of een gezellig weekendje weg? Pasar Lokeren organiseert vast wel een activiteit naar jouw gading! Ontdek samen met ons de mooiste hoekjes in de regio en ver daarbuiten.

Onze activiteiten

Wandelen in Sinaai.

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 14 november 2021 - 14:00
Georganiseerd door

We wandelen deels op verharde en niet verharde wegen langs bossen en weiden richting de Luitentuit, waar we een tussenstop hebben.

we keren langs aarden wegen en verkavelingpaden terug naar het staion van Sinaai.

Klaaswandeling in Belsele.

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 5 december 2021 - 14:00
Georganiseerd door

We wandelen langs kerkwegels en rustige paden en lange dreven, door de velden en langs weiden. Na de wandeling zijn er koffiekoeken met koffie of chocolademelk, met een chocolade postuurtje en mandarijntje. Ook niet wandelaars zijn welkom. We hopen u te verwelkomen.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Govaka

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen