Lokeren

Fietsen of wandelen? Of liever een (cultureel) uitstapje of een gezellig weekendje weg? Pasar Lokeren organiseert vast wel een activiteit naar jouw gading! Ontdek samen met ons de mooiste hoekjes in de regio en ver daarbuiten.

Onze activiteiten

Wandelen in Moerzeke.

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 17 maart 2024 - 14:00
Georganiseerd door

We wandelen in dorp waar Priester Poppe ligt begraven, we gaan tot de grafkapel. We trekken langs dijken en dreven door polder richting Kastel, waar we een tussenstop hebben. En keren langs de Schelde dijk terug naar Moerzeke

Stadswandeling in Brussel.

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 20 april 2024 - 09:00
Georganiseerd door

Na 15 jaar doen we nog eens onze hoofdstad Brussel aan.Met zijn historiche Markt, Sint-Michiels en Sint-Goedele Kathedraal, De Kunstberg, De Munt, Manneke en Zinneke pis, De Zavel, Koningsplein en nog vele andere dingen.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Intersoc

Goboony