Merchtem

Pasar Merchtem serveert een programma met vele ideeën voor ontspannend genieten: wandelingen, fietstochten, weekendjes weg, bezoeken, kampeerweekends, ... Ons team staat steeds paraat om je de mooie hoekjes van onze regio te helpen (her)ontdekken.

Onze activiteiten

Nieuwjaarswandeling en voorstelling programma 2020 op zondag 26 januari 2020

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 26 januari 2020 - 13:30
Georganiseerd door

Traditiegetrouw halen we op zondag 26 januari een frisse neus op onze nieuwjaarswandeling. We ontsnappen aan alle drukte en verkeer en wandelen over rustige paden en veldwegen rond hartje Merchtem. Afsluiten doen we in het gezellige café Reedijk.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas

Govaka

Goboony

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

DVV verzekeringen