Merchtem

Pasar Merchtem serveert een programma met vele ideeën voor ontspannend genieten: wandelingen, fietstochten, weekendjes weg, bezoeken, kampeerweekends, ... Ons team staat steeds paraat om je de mooie hoekjes van onze regio te helpen (her)ontdekken.

Onze activiteiten

Daguitstap naar Kanne. Op ontdekking in het land van mergel en wijn! GEANNULEERD

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 25 april 2020 - 07:15
Georganiseerd door

Op deze daguitstap trekken we diep het Limburgse hinterland in, vlakbij Maastricht, in het schitterende Jekerdal. Het pittoreske Kanne is, volgens zijn inwoners, het mooiste dorp van Vlaanderen en je kan ze geen ongelijk geven.

Brussel, weelderige waterstad – daguitstap op vrijdag 15 mei 2020

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 15 mei 2020 - 09:45
Georganiseerd door

Parijs heeft de Seine, Londen heeft de Theems, … en Brussel?         De Zenne natuurlijk! En dat zullen we na vandaag geweten hebben. Want op deze daguitstap naar Brussel, speelt water de sprankelende hoofdrol. Dat water de basis is van alle leven weten ze in Brussel maar al te goed.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Govaka

Goboony

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Vlaanderen