Merksem

Maak je graag leuke uitstappen in groep ?
Dan zit je hier goed, want Pasar Merksem organiseert allerlei bezoeken aan bedrijven, tentoonstellingen, steden, cultureel en historisch erfgoed.
Je neemt een kijkje achter de schermen en krijgt telkens deskundige uitleg.

Onze activiteiten

Sint-Andrieskerk te Antwerpen

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 24 november 2019 - 13:45
Georganiseerd door

Van deze kerk was al sprake ten tijde van Rubens, hij en zijn jonge gezin waren hier in 1609 parochianen.  Sindsdien is de kerk voortdurend heringericht en uitgebreid, wij bewonderen de preekstoel uit 1821 die bij uitstek dé bezienswaardigheid vormt van deze kerk, maar ook de zijaltaren van het H

Ontmoetingsavond

Kermis of feestelijkheid
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 6 december 2019 - 20:00
Georganiseerd door

Dè klassieker in ons jaarprogramma!  We tonen je een overzicht van onze organisaties in 2019.  Het jaarprogramma 2020 van Pasar Merksem wordt voorgesteld, en je krijgt gelegenheid om in te schrijven op de nieuwe activiteiten.  De inkom is gratis en er wordt een drankje aangeboden.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Govaka

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

DVV verzekeringen

Vlaanderen

Kompas