Opglabbeek

Het enthousiaste team van Pasar Opglabbeek zorgt jaarlijks voor een brede waaier aan activiteiten: tijdens (meerdaagse) wandelingen en fietstochten in binnen- en buitenland ontdek je vaak verborgen pareltjes, zowel op gebied van natuur als cultuur.

Onze activiteiten

Breughelwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 18 april 2021 - 13:00
Georganiseerd door

Deze gewaardeerde familiewandeling met vrij vertrek is zeer in trek, vooral door de formule, vrij vertrekken op eigen tempo, met onze viervoeter en natuurlijk de kinderen, vrienden en bekenden. Ergens op het parcours wordt u een verfrissing aangeboden.

verrassings avond wandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 23 mei 2021 - 17:00
Georganiseerd door

Deze groepswandeling bij valavond, is een zeer atratieve tocht door de bosbeekvallei. Door corona zijn de mensen opnieuw beginnen het mooie waarderen.

Deze wandeling gaat door drassige gebieden en is soms erg pittig(heuvelachtig). De afstand is 7km.

open monumentenfietstocht

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 12 september 2021 - 13:30
Georganiseerd door

Deze GRATIS DEELNAME fietstocht voor iedereen, is echt een aanrader. naast deelname,ook verzekering en consumptie onderweg zijn betaald door de toeristische dienst van Opglabbeek. We fietsen in groep over merendeels toeristische fietspaden.

dinsdagavondwandelingen

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 21 september 2021 - 18:30
Georganiseerd door

al meer als een kwart eeuw wordt deze wandelingen(van de 1e dinsdag van de herfst tot en met de laatste dindsdag van de winter) gehouden. Steeds in groep. We vertrekken vanop de parking van de sporthal STIPT  om 18.30 voor  1 uurtje gezellig keuvelend naar alle hoeken van het dorp.

11-11-11 activiteit

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 11 november 2021 - 08:30
Georganiseerd door

Deze activiteit staat in functie van de 11-11-11 actie. Wij, pasar Opglabbeek, helpen mee in de organisatie. We verkennen de route, begeleiden deze  en helpen 'op den halve'

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Kompas Camping

Govaka

Goboony

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs