Overijse

Voor het jaar 2024 heeft de werkgroep van Pasar Overijse voor u meer dan 24 activiteiten (zie "Wat doen we") gepland, gaande van korte en lange wandelingen over fietsen naar allerhande bezoeken.
Wil u er eens tussen uit? U zit goed bij Pasar Overijse, naast de reeds vernoemde activiteiten staan er steeds twee wandelweekends, een sportieve tweedaagse trekking, busreizen, een riviercruise en natuurlijk onze zomerse "Woensdagavond Wandelingen".

Schrijf in op onze nieuwsbrief!

* indicates required

Onze activiteiten

Busreis Heidelberg - Odenwald ( D)

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
maandag 20 mei 2024 - 07:00 tem donderdag 23 mei 2024 - 19:30
Georganiseerd door

Onze jaarlijkse busreis gaat door van maandag 20 mei tot en met donderdag 23 mei 2024.

 

Kennen jullie dit nog? Ik heb mijn hart in Heidelberg verloren, is een romantisch lied van 1925, bij ons in Vlaanderen gezogen door Henk De Bruin.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Campings in Vlaanderen

Goboony

Vlaanderen

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs