Overijse

Voor het jaar 2022 heeft de werkgroep van Pasar Overijse voor u maar wederom 24 activiteiten (zie "Wat doen we") gepland, gaande van korte en lange wandelingen over fietsen naar allerhande bezoeken.
Wil u er eens tussen uit? U zit goed bij Pasar Overijse, naast de reeds vernoemde activiteiten staan er steeds twee wandelweekends, een sportieve tweedaagse trekking, busreizen, een langere (vliegtuig) reis en nog veel meer op ons programma.
Het Corona virus kan natuurlijk onze plannen nog in de war sturen, hopelijk worden we hiervan vlug verlost!

Schrijf in op onze nieuwsbrief!

* indicates required

Onze activiteiten

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen