Picasart

Pasar en de schone kunsten? De titel doet het al vermoeden: Pasar-Picasso =  Picasart.

Een nieuweling binnen Pasar, die mensen oproept  om samen te genieten van kunst en cultuur.  

Onder de naam Pasar cultuur waren we al in Oudenaarde met ‘Adriaen Brouwer’ en in Deinze met ‘De nieuwe morgen.’ Iedereen kan tentoonstellingen bezoeken, maar het is gewoon leuker in groep en bovendien lukt het makkelijker om een gids te vragen. Per kwartaal organiseren we één activiteit. In dit Bruegheljaar gaan we op zoek naar sporen in ‘zijn’ Pajottenland.  In de zomer ontdekken we in Gent hoe bloemen kunstenaars door de eeuwen heen hebben geïnspireerd.

Pak je tijd en geniet met ons mee van kunst en cultuur!

 

Onze activiteiten

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Govaka

Goboony