Plus - Meetjesland

Pasar Plus Meetjesland streeft naar een programma met een hoog PLUS-gehalte: hun activiteiten leggen de nadruk op Projectmatig, Landschapsgericht (de unieke landschappen van het Meetjesland worden benadrukt), Uitnodigend (uiteraard...) en Streekgebonden = PLUS

Onze activiteiten

Lieflijke Lente: ontdek Knesselare en zijn omgeving : bubbeltocht

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
maandag 10 mei 2021 - 07:00 tem dinsdag 22 juni 2021 - 21:00
Georganiseerd door

Deze 'bubbeltocht' is individueel af te leggen of met je eigen contactgroep.  Deze activiteit kadert in het project 'Lieflijke Lente' van Pasar.  Binnenkort te raadplegen op www.pasar.be/lieflijkelente  - sectie Oost-Vlaanderen.

 

Langs en over de Oedelemberg : een wandeling van uit Oedelem

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 11 mei 2021 - 00:00 tem dinsdag 22 juni 2021 - 00:00
Georganiseerd door

Een wandeling  die je kan doen met het gezin of je bubbel, vertrekkend vanuit Oedelem - Beernem aan de Markt  langsheen de Sint-Lambertuskerk Oedelem, zo richting de voormalige melkerij St-Marie  naar de Oedelemberg .

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Govaka

Goboony