Plus Meetjesland

Pasar Plus Meetjesland streeft naar een programma met een hoog PLUS-gehalte: hun activiteiten leggen de nadruk op Projectmatig, Landschapsgericht (de unieke landschappen van het Meetjesland worden benadrukt), Uitnodigend (uiteraard...) en Streekgebonden = PLUS

Onze activiteiten

Winterwandeling : Flirten met de grens tussen Oost - en West-Vlaanderen

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 22 maart 2020 - 14:00
Georganiseerd door

Nog  Meetjesland maar toch al een stukje West -Vlaanderen, langs  de grens tussen Oost - en West-Vlaanderen maken we een wandeling via het Oostveld, het Zwarteveld en het Kallekesbos zo richting de restanten van de vroegere ontginningshoeve van de abdij "Ter Doest".  Via enkele trage wegen en dre

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

DVV verzekeringen

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Kompas

Govaka

Goboony