Plus - Meetjesland

Pasar Plus Meetjesland streeft naar een programma met een hoog PLUS-gehalte: hun activiteiten leggen de nadruk op Projectmatig, Landschapsgericht (de unieke landschappen van het Meetjesland worden benadrukt), Uitnodigend (uiteraard...) en Streekgebonden = PLUS

Onze activiteiten

Tussen Watervliet en Waterdunen: Kies de Waterkant en Fiets Mee!

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 18 juni 2023 - 10:00 tem 17:30
Georganiseerd door

Dagfietstocht van de Meetjeslandse Kreken naar de Zeeuwse Kreken rond Oostburg en Breskens. We vangen de tocht aan om 10.00 te Watervliet in de buurt van de 'Kathedraal van het Noorden'. Van daaruit fietsen we in groep richting Zeeuwse Kreken.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Goboony

Vlaanderen