Onze activiteiten

Fiets- en wandel GPS initiatie

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 6 april 2019 - 09:00 tem 12:00
Georganiseerd door

Tijdens deze sessie leer je hoe je een wandel- of fiets GPS in de praktijk leert gebruiken. Je maakt kort kennis met het gratis programma ‘Basecamp’ en leert er o.a. wat een waypoint, route en track is en hoe en wanneer je deze gebruikt.

Dagwandeling in de Zwalmstreek : van Lierde naar Munkzwalm

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 11 mei 2019 - 00:00
Georganiseerd door

De wandeling brengt ons in een erg gevarieerd landschap in de Vlaamqe Ardennen. Weidse vergezichten wisselen af met bossen en riviervalleien. Regelmatig loop je langs de Zwalm, eerst langs de smalle bovenloop, op het einde langs de bredere Zwalm in Munkzwalm, bekend voor zijn zwalmmolens.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

DVV verzekeringen

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Campings in Vlaanderen

Goboony

Vlaanderen

Kompas