St-Gillis-Waas

Wandel en fiets mee met Pasar Sint-Gillis-Waas en ontdek onze groene landelijke natuur. Onze medewerkers staan klaar om je gekende of verborgen pareltjes in de regio (opnieuw) te helpen ontdekken.

Onze activiteiten

wandeling rond en bezoek aan het fort van steendorp

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 20 april 2019 - 14:00 tem 17:30
Georganiseerd door

Het 20 hectare grote Fort Steendorp werd in de 19de eeuw uit baksteen opgetrokken om de Scheldestad Antwerpen te beschermen. Vandaag eisen vleermuizen het fort op, voor hen is het een belangrijke overwinteringsplaats. Iedere winter logeren er zo’n 1200 exemplaren!

Dagfietstocht

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 19 mei 2019 - 10:00
Georganiseerd door

Dagvullende fietstocht vertrekkende vanuit Beveren-centrum of Sint-gillis-waas De Route (nog te bepalen). We rijden richting Kruibeke waar we de waterbus nemen naar het Steenplein in Antwerpen. Na een verkwikkende drank- en eetpauze nemen we de veerboot naar Linkeroever Frederik Van Eedenplein.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Kompas

Govaka

Vlaanderen

DVV verzekeringen

Campings in Vlaanderen