St-Gillis-Waas

Wandel en fiets mee met Pasar Sint-Gillis-Waas en ontdek onze groene landelijke natuur. Onze medewerkers staan klaar om je gekende of verborgen pareltjes in de regio (opnieuw) te helpen ontdekken.

Onze activiteiten

Pasar Zomert

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
maandag 19 augustus 2024 - 19:00
Georganiseerd door

Leuke wandeling in het kader van Pasar Zomert, we wandelen langs kleine weggetjes,dreven en smalle, verkeersluwe wegen in Sint Pauwels

Ontspannend wandelweekend in Limburg Heusden-Zolder ( volzet )

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 27 september 2024 - 16:00 tem maandag 30 september 2024 - 14:00
Georganiseerd door

Dit jaar organiseren we reeds voor de 41ste maal ons Pasar wandelweekend en ditmaal in Limburg, Heusden-Zolder, hotel Soete-Wey. We voorzien zowel op zaterdag en zondag voor-namiddag een toffe wandeling en op zaterdagavond een ontspanningsavond. 

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Intersoc

Goboony

Vlaanderen