St-Gillis-Waas

Wandel en fiets mee met Pasar Sint-Gillis-Waas en ontdek onze groene landelijke natuur. Onze medewerkers staan klaar om je gekende of verborgen pareltjes in de regio (opnieuw) te helpen ontdekken.

Onze activiteiten

wandelweekend Koksijde

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 27 september 2019 - 16:00 tem zondag 29 september 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Dit jaar organiseren we reeds voor de 36ste maal ons Pasar wandelweekend en deze keer gaan we naar Koksijde aan onze mooie Belgische kust. We verblijven er in vakantiecentrum 't Reigersnest, geen onbekend terrein want we waren hier reeds in 1999 en 2008.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Vlaanderen

Kompas

DVV verzekeringen

Campings in Vlaanderen

Goboony