St-Niklaas

Onze activiteiten

Fietsdagtocht naar Zuiddorpe

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 8 juli 2020 - 10:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Oost-Zeeuws Vlaa in de polders nderen ligt ons na aan het hart. We gaan er dus ook geregeld fietsen in de polders tussen grens en Schelde. Dit keer gaat het richting Zuiddorpe, een onooglijk dorpje (amper 900 inwoners) in de schaduw van Axel.

Beyond Borders-fietsroute

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 2 augustus 2020 - 11:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Deze tocht is nog een cadeautje van Toerisme Waasland. Wij trekken door de wijdse industriestreek in Noord-Waasland. Van Kieldrecht gaat het via Doel en Prosperpolder naar Emmahaven, waar het land van Saefthinge verdronken is.

Woensdag Fietsdag Canteclaerroute

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 19 augustus 2020 - 10:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Canteclaer is de haan in het Reinaertepos. Hij waart dus ook rond in het Land van Waas, o.m. in Puivelde, Belsele en SinaaiWe komen hem ook tegen in Daknam, Eksaarde en Moerbeke. De gelegenheid het centrum van het Land van Waas te ontdekken of te herontdekken. Wij zijn 68 km onderweg.

Fietsdagtocht in Nevele en omgeving

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 6 september 2020 - 11:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Nog eens een fietstocht in eigen provincie. Onze gids van de dag maakt met ons een grote fietslus in wijzerzin door het centrum en het westen van de provincie. Wij steken zelfs de provinciegrens met West-Vlaanderen over. Eerst gaat jhet naar Meigem en Vinkt. Nadien komen we terecht in Aarsele.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Govaka

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Goboony