St-Niklaas

Hou je van wandelen en fietsen? Dan ben je van harte welkom op een van de actviteiten van Pasar Sint-Niklaas. Voor de iets meer ervaren fietsers is er 'Woensdag Fietsdag', waarbij van april tot september tweewekelijks langere begeleide fietstochten georganiseerd worden. In coronatijden hechten wij veel belang aan het naleven van voorzorgsmaatregelen die moeten helpen de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zorgen voor onszelf en voor de andere staan daarbij in het centrum.

Onze activiteiten

Wandeling Kasteelpark Berlare

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 20 februari 2022 - 14:00
Georganiseerd door

We starten in het kasteelpark van Berlare voor een gevarieerde trip door de Scheldenatuur. Het ene moment staan we duidelijk onder het Scheldeniveau. Even later maken we ons op voor een stevige klim door de duinen die de rivier eeuwen geleden in de bocht van Berlare deed ontstaan.

Fietsdagtocht vanuit Melsele

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 17 april 2022 - 11:00
Georganiseerd door

Waar brengt deze tocht je naartoe? Vertrek is dus aan het kerkplein van Melsele. Vandaar gaat het naar de Halve Maan en verder richting Zwijndrecht, Burcht en Kruibeke. Daarna gaat het een stuk door de Rupelmondse kreken om langs de Scheldedijk Temse te bereiken.

Dagfietstocht vanuit Beernem -

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 8 mei 2022 - 11:00
Georganiseerd door

De tocht gaat door een stukje van het Brugse Ommeland  en is 65 km lang. Het vertrek ligt vlakbij het domein Lippensgoed Bulskampveld. Vlakbij liggen ook de Vagevuurbossen. Daarna gaat het richting Maria-Aalter en Aalter. Verderop liggen de Vortebossenen, Galatosbossen en de Predikherenbossen.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Goboony

Kompas Camping