St-Niklaas

Hou je van wandelen en fietsen? Dan ben je van harte welkom op een van de acitviteiten van Pasar Sint-Niklaas. Voor de iets meer ervaren fietsers is er 'Woensdag Fietsdag', waarbij van april tot september tweewekelijks langere begeleide fietstochten georganiseerd worden.

Onze activiteiten

startrit "Woensdag Fietsdag" - Boomgaardroute - AFGELAST!!!

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 8 april 2020 - 13:30 tem 17:00
Georganiseerd door

Met vertrek aan onze Bib laten we de stad achter richting Sint-Gillis-Waas tegemoet, doorheen de boomgaarden en langs fruitbedrijven. In het voorjaar bieden de bloesems een schitterend decor. Langs Vrasene, Beveren en Haasdonk komen wij terug naar Sint-Niklaas. Wij leggen dan ca. 48 km af.

Fietstocht halve dag naar Sint-Jansteen

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 20 mei 2020 - 13:30 tem 17:30
Georganiseerd door

In de schaduw van de stad Hulst, nauwelijks een peer kilometer voorbij de Belgisch-Nederlandse grens (De Klinge-Kapellebrug) ligt het dorpje Sint-Jansteen. Het dorp onstond in het begin van de 12e eeuw en had destijds een heus steen (= een kasteel) met adellijke bewoners tot eind 18e eeuw.

Dagfietstocht in het centrum van de Antwerpse Kempen

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 24 mei 2020 - 11:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Laat ons hopen dat de weergoden ons voor deze rit eens gunstig zijn want de twee vorige jaren zorgden zij voor zo slecht weer dat wij deze fietstocht moesten afblazen. Attractiepolen vandeze fietstocht zijn de bossen van De Merode en het Provinciaal Domein Kesselse Heide.

Fietsdagtocht in en rond Zoersel

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 7 juni 2020 - 11:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Zoersel, dat is de volle Antwerpse Kempen. De streek waar Hendrik Conscience "De Loteling" schreef. Plaatsnamen als Sint-Antonius-Zoersel, Zandhoven, Pulle, Pulderbos, Viersel, Westmalle, ze maken alle deel uit van het groene reservaat van de provincie Antwerpen.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Vlaanderen

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Campings in Vlaanderen