St-Niklaas

Hou je van wandelen en fietsen? Dan ben je van harte welkom op een van de actviteiten van Pasar Sint-Niklaas. Voor de iets meer ervaren fietsers is er 'Woensdag Fietsdag', waarbij van april tot september tweewekelijks langere begeleide fietstochten georganiseerd worden. In coronatijden hechten wij veel belang aan het naleven van voorzorgsmaatregelen die moeten helpen de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zorgen voor onszelf en voor de andere staan daarbij in het centrum.

Onze activiteiten

Duplicaat van Woensdag Fietsdag - Creative Minds -fietsroute -

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 14 oktober 2020 - 13:30 tem 17:00
Georganiseerd door

Deze toeristische route werd uitgetekend door Toerisme Waasland. Zij brengt ons vanuit Sint-Niklaas langs knooppunten via Sint-Pauwels naar Stekene en doet ons daar zowel links als rechts van de E34 fietsen, door het groen dat Stekene kenmerkt met o.m. het Stropersbos.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Kompas Camping

Govaka

Campings in Vlaanderen

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs