St-Niklaas

Hou je van wandelen en fietsen? Dan ben je van harte welkom op een van de acitviteiten van Pasar Sint-Niklaas. Voor de iets meer ervaren fietsers is er 'Woensdag Fietsdag', waarbij van april tot september tweewekelijks langere begeleide fietstochten georganiseerd worden.

Onze activiteiten

Nieuwjaarswandeling in Moerzeke

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 26 januari 2020 - 14:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Moerzeke is vooral bekend om zijn mooi dorpsplein, zijn 18e eeuwse classicistische kerk, zijn Priester Poppe kapel, zijn Scheldedijk, zijn kasteel, zijn Gespoelde Put. Door de eeuwen heen vaak het toneel van overstromingen, de laatste keer in januari 1976.

Winterwandeling in Hamme Sint-Anna

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 23 februari 2020 - 14:00 tem 17:00
Georganiseerd door

We starten onze wandeling aan de kerk van Hamme Sint-Anna en stappen langs Hollands Hof in de richting van de Kruiskapel. Later strelen we een deel van de oever van de Durme, waarna we verder in de richting van de Sint-Jozefkapel wandelen. We komen ook nog langs de Boerinnenkapel.

Lentewandeling in Nieuwkerken

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 22 maart 2020 - 14:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Reeds bij herhhaling in het verleden was Nieuwkerken voor ons het vertrekpunt van een wandeling. En ook deze keer wordt het een mooie wandeling in het buitengebied van het dorp. We vertrekken aan het kerkplein. Via de Gyselstraat komen we al meteen op de wegel naast het kasteel De Windt.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

DVV verzekeringen

Govaka

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas

Campings in Vlaanderen