St-Niklaas

Hou je van wandelen en fietsen? Dan ben je van harte welkom op een van de actviteiten van Pasar Sint-Niklaas. Voor de iets meer ervaren fietsers is er 'Woensdag Fietsdag', waarbij van april tot september tweewekelijks langere begeleide fietstochten georganiseerd worden. In coronatijden hechten wij veel belang aan het naleven van voorzorgsmaatregelen die moeten helpen de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zorgen voor onszelf en voor de andere staan daarbij in het centrum.

Onze activiteiten

Fietsdagtocht Eksaarde-Axel

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 23 april 2023 - 11:00
Georganiseerd door

We starten aan de bib van Eksaarde en fietsen via Kein-Sinaai noordwaarts richting Zuiddorpe en Axel tot voorbij de Grote Kreek. Dan zakken we terug via Westdorpe en Wachtebeke om eindelijk na 67 km terug bij ons vertrekpunt aan te komen. Een mooie tocht met veel waterkanten.

Fietsweekend - Inschrijvingen reeds afgesloten!

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 9 juni 2023 - 10:00 tem zondag 11 juni 2023 - 17:00
Georganiseerd door

Na 6 jaar keren wij voor ons fietsweekend terug naar Bree, naar hotel Mussenburghof. Wij gaan er weer drie dagen fietsen in de rovincie van het bronsgroene eikenhout. En vooral ook genieten van de Limburgse gastvrijheid.

Deze activiteit is alleen toegankelijk voor leden Pasar.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Goboony

Campings in Vlaanderen