St-Niklaas

Hou je van wandelen en fietsen? Dan ben je van harte welkom op een van de acitviteiten van Pasar Sint-Niklaas. Voor de iets meer ervaren fietsers is er 'Woensdag Fietsdag', waarbij van april tot september tweewekelijks langere begeleide fietstochten georganiseerd worden.

Onze activiteiten

Sneukeltocht

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 7 augustus 2019 - 10:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Dit is weer een klassieker van ons jaarprogramma. Bestemming en inhoud is altijd een stuk verrassing. Deelnemen kan alleen op basis van inschrijving en betaling van deelnamekost vooraf.

Uitdagende fietsknooppuntentocht in de omgeving van Grimbergen.

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 25 augustus 2019 - 11:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Onze fietstocht voert ons vandaag via het centrum van Grimbergen en haar abdij naar Vilvoorde en Machelen. Wij trotseren onderweg de wirwar van Ring, op- en afritten van autosnelwegen en belanden zo in het luchthavengebied van Zaventem met verderop Nossegem, Kortenberg en Steenokkerzeel.

Dagfietstocht naar Hamme

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 4 september 2019 - 10:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Onze laatste volle dagtocht van Woensdag Fietsdag 2019 voert ons vanaf onze startplek vrij vlug naar Sombeke en naar de Mirabrug. Van de boorden van de Surme naar de boorden van de Schelde is maar een boogscheutje. We volgen de Scheldedijk via Kastel naar Moerzeke.

Fietsknooppuntentocht in het land van begonia's en azalea's

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 8 september 2019 - 11:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Deze zondag blijven wij dichter bij huis. Vanuit het centrum van Beervelde fietsen wij in wijzerzin op en neer in het ruime gebied rond de Oostvlaamse begoniagemeente Lochristi. Zo komen wij o.m. langs Oudenbos, Heiende, Overmere, Kalken en Laarne.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

DVV verzekeringen

Campings in Vlaanderen

Goboony

Vlaanderen

Kompas

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs