St-Niklaas

Hou je van wandelen en fietsen? Dan ben je van harte welkom op een van de actviteiten van Pasar Sint-Niklaas. Voor de iets meer ervaren fietsers is er 'Woensdag Fietsdag', waarbij van april tot september tweewekelijks langere begeleide fietstochten georganiseerd worden. In coronatijden hechten wij veel belang aan het naleven van voorzorgsmaatregelen die moeten helpen de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zorgen voor onszelf en voor de andere staan daarbij in het centrum.

Onze activiteiten

Blauwe en rode Roosenbergwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 21 januari 2024 - 13:30
Georganiseerd door

Dit wordt een combinatie van 2 mooie lussen Roosenbergwandeling. We vertrekken aan de Roosenbergparking en steken de drukke N 446 over. Een paar honderd meters verder nemen we een oude spoorwegbedding. Vanaf dat ogenblik wandelen wij langs paadjes en wegjes tot op het fietspad naaast de Durme.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Kompas Camping