St-Niklaas

Hou je van wandelen en fietsen? Dan ben je van harte welkom op een van de acitviteiten van Pasar Sint-Niklaas. Voor de iets meer ervaren fietsers is er 'Woensdag Fietsdag', waarbij van april tot september tweewekelijks langere begeleide fietstochten georganiseerd worden.

Onze activiteiten

Lentewandeling in Sinaai

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 24 maart 2019 - 14:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Net  zoals in januari en februari kozen we opnieuw een wandeling die uittgetekend werd door onze vrienden van Pasar Wandelgroep Waas. En net als de twee vorige is ze gemaakt in het kader van de viering 800 jaar Sint-Niklaas.

Startrit Woensdag Fietsdag 2019

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 3 april 2019 - 13:30 tem 17:00
Georganiseerd door

Zoals elk jaar beginnen wij op rustige toon onze woensdagse tochten. Vandaag trekken wij in tegenwijzerzin een mooie lus rond onze stad. Eerst gaat het naar Temse, vervolgens naar Haasdonk om tenslotte via Nieuwkerken terug naar onze startplek te fietsen.

Fietstocht te paard op de grens van de provincies Antwerpen en Noord Brabant

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 12 mei 2019 - 11:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Dit wordt weer een mooie tocht. We vertrekken op de Noordbrabantse zijde van onze landsgrens met Nederland maar we fietsen ook in het noorden van de provincie Antwerpen. Het eerste deel van de tocht voert ons richting Roosendaal en Nispen met o.m. de Rucphense Heide.

Knooppuntentocht naar Hamme

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 15 mei 2019 - 13:30 tem 17:00
Georganiseerd door

De tocht van vandaag voert ons aanvankelijk naar "de brug van Waasmunster" om van daar zachtjes aan naar de wijk Hamme Zogge te fietsen. Via Moerzeke gaat het naar het natuurgebied "De Bunt" om verderop aansluiting te vinden met de Mira-brug.

Fietsknooppuntentocht Beernem - Maldegem - Knesselare - Beernem

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 26 mei 2019 - 11:00 tem 17:00
Georganiseerd door

Deze fietstocht voert ons aanvankelijk door het Brugse Ommeland om daarna een stukje Meetjesland te verkennen.  Maldegem ligt niet ver weg. Dan gaat het zuidwaarts naar Knesselare toe, waar wij de bocht nemen westwaarts naar onze startplaats.

De fietstocht is 65 km. lang.

Fietsknooppuntentocht naar Sint-Jansteen

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 29 mei 2019 - 13:30 tem 17:00
Georganiseerd door

We trekken vandaag noordwaarts en zoeken ons heil in Sint-Jansteen. Het dorpje ligt vlak over de grens met Nederland en is amper een voorschoot groot. Zijn buren zijn Kapellebrug, het Hoekje Heikant en Stekene Hellestraat. Het is vooral een prachtig stiltegebied, de natuur op haar mooist.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Kompas

Govaka

Goboony

Vlaanderen

DVV verzekeringen