St-Pieters-Leeuw

De enthousiaste ploeg van Pasar Sint-Pieters-Leeuw staat steeds klaar om wandelingen, daguitstappen, (stads)bezoeken en reisjes te organiseren. Er staat voor elk wat wils op het programma!

jaaroverzicht 2020

Bekijk het jaaroverzicht online

 

 

Onze activiteiten

Het Hallebos in Lentetooi

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 24 april 2022 - 14:30 tem 17:00
Georganiseerd door

We wandelen met François (hij kent alle wegen en paadjes in dit bos als zijn broekzak) langs het Geer en de Hoogkouter richting Keldergat waar we in een blauw tapijt van hyacinten terecht komen. Langs het Kampendaal en de Rilroheide bereiken we terug ons vertrekpunt.

Wandeling in Kester

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 26 juni 2022 - 14:30 tem 17:00
Georganiseerd door

We wandelen via een aantal knooppunten naar het natuurreservaat Ter Molleken, vandaar naar het gehucht Plutsingen met zijn holle wegen en zo langs de Drie Eiken naar de Patattestraat. Deze verlaten we ongeveer halverwege en wandelen dwars door een fruitkwekerij richting steenweg op Asse.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc