Ternat

Pasar Ternat wil in een snel veranderende wereld meer aandacht geven aan een waardevolle invulling van de vrije tijd. Binnen het aanbod willen we inzetten op activiteiten waar een verhaal achter schuil gaat ... Zo voorzien we naast de traditionele wandelingen ook een aantal daguitstappen. En ook een bezoekje over de landsgrenzen behoort tot de mogelijkheden.

U in- of uitschrijven op onze nieuwsbrief, alsook bij verandering van e-mailadres.

Stuur een mailtje naar onze "Webmaster" deze doet het nodige.

Onze activiteiten

Eenzame Sokkenwandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 17 mei 2020 - 14:00
Georganiseerd door

Een uur wandelen met iemand die je niet kent: dat is het opzet de Eenzame Sokken-wandeling. Met het initiatief wil actrice en comédienne Veerle Malschaert het taboe rond eenzaamheid doorbreken en mensen met elkaar in verbinding brengen. 

 

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

DVV verzekeringen

Campings in Vlaanderen

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony

Kompas Camping