Tremelo-Baal

Pasar Tremelo-Baal bestond in 2019 30 jaar en organiseert jaarlijks een vijftiental activiteiten. Dit zijn in hoofdzaak wandelingen en fietstochten, soms ook weekends, stadsbezoeken, bedrijfsbezoeken. De deelnemers aan de activiteiten zijn een mix van jong en oud over verschillende generaties heen.
Benieuwd wat Pasar Tremelo-Baal in 2021 in petto heeft? Kijk dan onder de rubriek "Wat doen we"
Wil je verder op de hoogte gehouden worden van de activiteiten? Stuur dan een mailtje naar pasar.tremelo-baal@telenet.be.

Onze activiteiten

Fietsen

In de kijker:

Zomerzoektocht

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 15 mei 2021 - 00:00 tem woensdag 15 september 2021 - 00:00
Georganiseerd door

Pasar Tremelo-Baal organiseert van 15 mei tot 15 september 2021 een zomerzoektocht, waaraan tal van mooie prijzen verbonden zijn.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Govaka

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs