Wandelclub Regio Gent

Je wil - alleen of in gezelschap, op eigen tempo - wandelen in de mooiste gebieden van Vlaanderen, de Ardennen en omgeving. Je houdt van variatie: bos, open veld, prachtige vergezichten, een stromend watertje, ... Dan moet je bij Wandelclub Pasar Regio Gent zijn! Ons team heeft voor jou zeker een activiteit die bij je interesse past.

Onze activiteiten

6-daagse wandelreis in het Zwarte Woud (Duitsland): na 31/01/2024 boeking enkel op aanvraag

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 25 mei 2024 - 07:00 tem donderdag 30 mei 2024 - 22:00
Georganiseerd door

Wandelclub Pasar regio Gent organiseert in de laatste week van mei 2024 een zesdaagse wandelreis naar het “Naturpark Schwarzwald-Süd" in het zuiden van Duitsland.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Intersoc

Goboony

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping