Wortegem-Petegem

Het team van Pasar Wortegem-Petegem streeft ernaar om een frisse en vernieuwende wind te laten waaien in het socio-culturele en toeristische aanbod in de gemeente. Als uitgangsvisie nemen wij de recreatie dicht-bij-huis, en trachten daarbij cultuur, avontuur en zeker ook de natuur - zo prachtig in onze regio van de Vlaamse Ardennen - te integreren en te laten samengaan. Onze medewerkers staan klaar om je gekende of verborgen pareltjes in de regio (opnieuw) te helpen ontdekken.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Goboony

Campings in Vlaanderen