Wortegem-Petegem

Het team van Pasar Wortegem-Petegem streeft ernaar om een frisse en vernieuwende wind te laten waaien in het socio-culturele en toeristische aanbod in de gemeente. Als uitgangsvisie nemen wij de recreatie dicht-bij-huis, en trachten daarbij cultuur, avontuur en zeker ook de natuur - zo prachtig in onze regio van de Vlaamse Ardennen - te integreren en te laten samengaan. Onze medewerkers staan klaar om je gekende of verborgen pareltjes in de regio (opnieuw) te helpen ontdekken.

Onze activiteiten

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Intersoc

Vlaanderen

Goboony