Zele

Op zoek naar een verkwikkende wandeling, een fietstocht met de haren in de wind, een middagje of weekendje uit in een stad, aan het water of tussen het groen ...?
Pasar Zele organiseert vast wel een activiteit voor jou!
Ontdek samen met ons de mooiste hoekjes in de regio.

Onze activiteiten

Winteravondwandeling.

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 10 december 2022 - 18:00
Georganiseerd door

Als afsluiter van het jaar nemen we jullie mee op een begeleide winteravondwandeling van 8km, vanaf het pitoreske dorpsplein van Moerzeke.

Na het vertrek duiken we meteen de natuur in, om halfweg de wandeling bij een houtvuur halt te houden voor winterse warme drank met wat lekkers.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Vlaanderen