Zele

Wat doen we?

Een heel jaar ontspanning met Pasar Zele.

    

Hou je van wandelen, fietsen, uitstapjes, weekendjes, ... ? 
Dan zit je op deze website goed ! 

Pasar Zele organiseert heel het jaar door gezellige activiteiten voor jullie. 
Op zoek naar een verkwikkende wandeling, een frisse fietstocht, een leuk dagje uit, een weekendje aan het water of het groen, ... ? 

Kies maar uit de activiteiten van Pasar Zele !

Iedereen kan er aan deelnemen. 

Niet leden zijn niet verzekerd bij onze activiteiten.

 

25 jaar Pasar Zele en inhuldiging mooiste plekje

25 jaar Pasar Zele

Zaterdag 20 februari 2010 is een datum om in de annalen te noteren van Pasar Zele. Het bestaan van 25 jaar Pasar Zele en de inhuldiging van ons ‘Mooiste natuurplekje’ van onze gemeente, aan het Tuymelaerskapelletje met zijn omgeving.

Onder het motto: ‘dichtbij is ook mooi’ wilde Pasar met deze actie aantonen dat je niet meteen naar verre oorden hoeft te trekken om te genieten van mooie plekken. De verkiezing rond het mooiste plekje kaderde in het jaarthema.

De werkgroep van Pasar Zele had dan ook niets onverlet gelaten om van deze inhuldiging iets feestelijk te maken. De kapel was mooi versierd met bloemen, de omgeving opgeruimd van het nodige zwerfvuil. Een Pasar tent werd opgesteld met vlaggen . De pers aangeschreven, die talrijk aanwezig was en die een persmap aangeboden kregen.

Om 16u00 was het dan zo ver. Vele leden van Pasar en sympathisanten waren afgezakt naar het Tuymelaerskapelletje om de feestelijke inhuldiging bij te wonen met talrijke genodigden, waaronder de heer Patrick Poppe onze burgemeester, de heer Geert Roosenboom schepen van toerisme, E.H. Deken Alfons Willems, Maria Verheirstraeten en eveneens Heidi verantwoordelijke van Pasar Waas en Dender.

Het was onze eigen Belleman van Zele die met luidt gebel de aanwezigen verwelkomde en een kleine omschrijving gaf van de kapel en omgeving.

Na enkele mooie toespraken kon men dan overgaan tot de feestelijke inhuldiging van ons bordje ‘Mooiste natuurplekje van onze gemeente’ door de heer Geert Roosenboom.

Daarna was het tijd op passende wijze, deze inhuldiging te vieren met een drankje, en hoe kon het anders met een jenever van onze eigen jeneverstokerij ‘Rubbens’  van Zele. Zo kreeg iedereen de gelegenheid voor een gezellige babbel  en met elkaar kennis te maken.

Nadien werd het hoogtijd af te zakken naar het Gildenhuis om daar verder te vieren, ons 25 jaar bestaan van Pasar Zele.

Deze viering was voorzien om 18u00.

Om deze viering in goede banen te leiden hadden we alles overgelaten aan de uitbaters zelf van de feestzaal van het Gildenhuis, Annie en Luc. Eerst werd een receptie aangeboden voor de 46 ingeschrevene, leden en sympathisanten van Pasar Zele. Enkele leden van onze werkgroep hadden voor de mooie versiering van de tafels in de zaal gezorgd. Na de receptie mochten we aan tafel gaan voor een lekker warme maaltijd, kalkoen op grootmoeders wijze met daarna koffie taart. Heidi gaf tussendoor een overzicht van ons 25 jaar bestaan. Zij deed dat op een vlotte en ludieke wijze. Ook had Willy voor een Power Point voorstelling gezorgd. Zo had hij van die 25 voorbije jaren een selectie gemaakt van verschillende activiteiten per jaar. Het was echt mooi samengesteld en de moeite waard om naar te kijken.

Als ontspanning was een Bingo lotto spel voorzien waarmee we vlot onze avond konden vullen.

Ik denk dat we deze dag, 20 februari 2010, als geslaagd mogen noemen, dank zij een goed en samenwerkend Pasar team. Ook danken we al onze leden en sympathisanten voor hun talrijke opkomst. Laat ons zo verder werken.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

DVV verzekeringen

Corsendonk Hotels & Clubs

Govaka

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Kompas