Zele

Wat doen we?

Een heel jaar ontspanning met Pasar Zele.

    

Hou je van wandelen, fietsen, uitstapjes, weekendjes, ... ? 
Dan zit je op deze website goed ! 

Pasar Zele organiseert heel het jaar door gezellige activiteiten voor jullie. 
Op zoek naar een verkwikkende wandeling, een frisse fietstocht, een leuk dagje uit, een weekendje aan het water of het groen, ... ? 

Kies maar uit de activiteiten van Pasar Zele !

Iedereen kan er aan deelnemen. 

Niet leden zijn niet verzekerd bij onze activiteiten.

 

35 jaar Pasar Zele

35 jaar Pasar Zele

Zaterdag 8 februari 2020 is een datum om in de annalen te noteren van Pasar Zele. Het bestaan van 35 jaar Pasar Zele en de inhuldiging van ons ‘Pakje Je Tijd-plekje’ van onze gemeente, het Fonteinhof .

De verkiezing rond het mooiste plekje kaderde in het jaarthema.

De werkgroep van Pasar Zele had dan ook niets onverlet gelaten om van deze inhuldiging iets feestelijk te maken. 

Om 17u00 was het dan zo ver. Vele leden van Pasar en sympathisanten waren afgezakt naar het Fonteinhof .

Onder een lichte druilregen namen we plaats op de trappen van het Fonteinhof om een groepsfoto te maken samen met onze burgemeester en enkele schepenen.

Daarna volgende een academische zitting in het gemeentehuis. Heidi De Smet opende met een toespraak over het thema "Pak Je Tijd", gevolgd door Andre die een overzicht gaf van de voorbije jaren, waarbij hij ook de vroegere medewerkers werden bedankt voor hun inzet.

Onze burgemeester Hans Knop nam het woord waarbij het thema van ons “Pak Je Tijd-plekje” mooi naar voor kwam, verder had hij het ook over het belang van  het vrijwilligerswerk en het verenigingsleven binnen onze maatschappij.

Daarna was het tijd op passende wijze, te vieren met een drankje, aangeboden door het gemeentebestuur van Zele. En kreeg iedereen de gelegenheid voor een gezellige babbel  en met elkaar kennis te maken.

Nadien werd het hoogtijd af te zakken naar het Gildenhuis om daar verder te vieren, het 35 jaar bestaan van Pasar Zele.

Deze viering was voorzien om 19u00.

Eerst werd een receptie aangeboden voor de 46 ingeschrevenen, leden en sympathisanten van Pasar Zele. Enkele leden van onze werkgroep hadden voor de mooie versiering van de tafels in de zaal gezorgd. Na de receptie mochten we aan tafel gaan voor een lekker warme maaltijd, soep, voorgerecht, hoofdgetrecht en taart met koffie. Ook had Andre voor een Power Point voorstelling gezorgd met foto's van de 10  voorbije jaren.
Hubert De Rudder had 2 fotoboeken bij van de GR wandelingen, de boeken zijn mooi  versierd met pentekeningen van Hubert.

Tijdens en na het eten was er een optreden van de Lokerse duo "Little Dixie", zij hebben voor de ambiance gezorgd.

Ik denk dat we deze dag, 8 februari 2020, als geslaagd mogen noemen, dank zij een goed en samenwerkend Pasar team. Ook danken we al onze leden en sympathisanten voor hun talrijke opkomst. Laat ons zo verder werken.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Goboony

Vlaanderen

Intersoc

Kompas Camping