De museumpas, zoveel te beleven!

Met 1 pas bezoek je meer dan 225 musea in eigen land

Hou je ervan om zo nu en dan wat cultuur op te snuiven? Combineer je een weekendje weg of een daguitstap graag met een museum of expo? Dan is de museumpas iets voor jou! Want de museumpas biedt je een jaar lang toegang tot meer dan 225 musea en hun tijdelijke tentoonstellingen in alle provincies van ons land. 

Koop de pas nu en geniet van een jaar vol verrassende uitstapjes in eigen land. Of maak iemand anders blij met de pas en trek er samen op uit!

De voordelen van de museumpas op een rijtje

  • Met de Museumpas kan je gedurende één jaar onbeperkt meer dan 225 musea en hun tijdelijke tentoonstellingen bezoeken.
  • Je kan musea en expo’s bezoeken in heel België, onder andere in Gent, Antwerpen, Brussel en Brugge.
  • Enkele voorbeelden van musea waar je de museumpas kan gebruiken zijn: Autoworld (Brussel), AfricaMuseum (Tervuren), Suske en Wiske Museum (Kalmthout), Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (Antwerpen), S.M.A.K. (Gent), Abdijmuseum Ten Duinen (Koksijde), Sint-Janshospitaal (Brugge), Modemuseum (Hasselt), Fotomuseum (Antwerpen), Openluchtmuseum Bokrijk (Genk),...

Als houder van de museumpas betaal je één keer in ruil voor een jaar vol verrassende uitstapjes.

Korting dankzij Pasar

Bij Pasar koop je jouw museumpas met 10% KORTING.
Zo kost de pas slechts € 53,10 i.p.v. € 59!

Hoe werkt het? 

1. Je bestelt eerst op de Pasar-webshop. De korting is enkel geldig op museumpassen (vouchers) aangekocht via de webshop van Pasar. De vouchers kunnen ook gebruikt worden voor verlenging van je museumpas met 1 jaar.
2. Ruil vervolgens, na het ontvangen van je mail via Pasar, je voucher in op de website van museumpas voor de effectieve museumpas of de verlenging van je museumpas. Hierbij dien je de ontvangen vouchercode (13 cijfers) in te geven.

  • Belangrijk is dat hierbij de juiste keuze wordt gemaakt:
    1.  'Koop de museumpas' (voor wie eerder nog geen pas had)

OF

       2. 'aanmelden op Mijn museumpas' (voor wie reeds een pas heeft en zijn abonnement wil hernieuwen)

-> in dit geval zal de looptijd van het museumpas-abonnement steeds exact met 1 jaar verlengd worden, ongeacht wat de nog resterende looptijd van het abonnement is (er komt dus 1 jaar bij de vervaldatum bij)

OPGELET: je vouchercode zal na ontvangst max. 1 jaar blijven werken; het is dus belangrijk dat je hem op tijd inruilt voor je museumpas.

  • De museumpas wordt meteen geactiveerd zodra je je voucher inruilt.
  • Sinds kort is de museumpas (vooral) digitaal geworden. Dat betekent dat je standaard geen fysieke kaart meer nodig zal hebben om van je museumbezoeken te genieten. De digitale museumpas is een persoonlijke QR-code die je zal kunnen downloaden als app op je smartphone.
  • Toch fan van een kaart? Geen zorgen, ook die blijft bestaan. Iedereen die dat wenst kan op eender welk moment een fysieke kaart nabestellen via de website van museumpas. Je betaalt daar € 2,95 extra voor, inclusief verzending. En wie al een fysieke kaart heeft, zal die uiteraard kunnen blijven gebruiken, samen of naast de digitale versie.

 

BESTEL EERST VIA DE PASAR WEBSHOP

Om te genieten van jouw korting, gebruik je tijdens het bestellen op de webshop van Pasar de kortingscode MUSPASAR. Heb je een andere kortingscode? Vul die bij het afrekenen in en je korting wordt automatisch verrekend.