Pasar Oost-Vlaanderen

Welkom op de webpagina van Pasar Oost-Vlaanderen! In Oost-Vlaanderen zijn 77 afdelingen van Pasar actief. De meeste Pasarafdelingen hebben een eigen afdelingswebsite. 

Elk weekend kan je wel ergens terecht voor een aangename wandeling, boeiende fietstocht, interessant bezoek, ... Iedereen kan deelnemen aan onze activiteiten!

 

 

Sportief / recreatief trappen in het Scheldeland

Pasar wil in Erpe-Mere en omgeving een (sportieve) fietswerking uitbouwen. Daarom organiseren we twee fietstochten. 

 Op de hoogte blijven van dit aanbod of graag meewerken?

Stuur een mailtje naar marieclaire.martens@pasar.be en/of naar paul.callebaut@live.be

ABC van de GPS op woensdagavond 19 september 2018 in Kruishoutem

We zijn al een tijdje bezig met  onze plannen voor een nieuwe Pasar GPS-club in de omgeving van Kruishoutem-Zingem en de daarrond gelegen gemeenten Wortegem-Petegem, Oudenaarde, Horebeke, Zwalm en Gavere. 

Op woensdagavond 19 september 2018 organiseert onze nieuwe Gps-club haar eerste activiteit, namelijk een ‘ABC van de GPS’ in Kruishoutem.     Alle info vind je op www.pasar.be/gps of HIER
 

Pasar Zomert

Een wandeling of fietstocht bij zonsondergang… zalig! Dat vonden ook de 6.500 deelnemers aan de Pasar Zomert-activiteiten vorig jaar. Daarom nemen enthousiaste vrijwilligers van Pasar je deze zomer opnieuw op sleeptouw om de meest verrassende plekjes in hun streek te ontdekken tijdens een avondwandeling of -fietstocht. Zo is er deze zomer elke avond wel ergens in Vlaanderen een fijne activiteit waarbij je kan aansluiten. 

Bekijk het Pasar Zomert-programma van Pasar Oost-Vlaanderen in juli en augustus

Contacteer de coördinatoren van Pasar in Oost-Vlaanderen

Partners