Pasar Oost-Vlaanderen

Welkom op de webpagina van Pasar Oost-Vlaanderen! In Oost-Vlaanderen zijn 77 afdelingen van Pasar actief. De meeste Pasarafdelingen hebben een eigen afdelingswebsite. 

Elk weekend kan je wel ergens terecht voor een aangename wandeling, boeiende fietstocht, interessant bezoek, ... Iedereen kan deelnemen aan onze activiteiten!

 

 

Zondag 13 januari - beleef 'de nieuwe morgen' in Mudel te Deinze

Het Museum van Deinze en de Leiestreek presenteert een tentoonstelling met enkel topwerken van de Belgische kunst tussen 1890 en 1930. Zestig meesterwerken begeleiden de bezoeker op een boeiend traject in de kunstgeschiedenis, dat voert van het impressionisme over het symbolisme tot het veelbesproken (Vlaamse) expressionisme.

Je bezoekt met gids deze tentoonstelling. Daarna kan je op de verdieping de collectie erfgoed bezoeken met o.a. een unieke collectie trapauto’s en getuigen van het industriële, culturele, religieuze en sportieve verleden van de regio. Dit gegidst bezoek is de 2de activiteit van een nieuwe werking ‘cultuur’ binnen PASAR.

Voor meer info KLIK HIER

Dinsdagavond 12 februari 2019 - GPS-ontmoetingsavond in Dendermonde

Beschik je over een GPS-toestel of smartphone om te wandelen, fietsen of te geocachen en zoek je iets om jouw vrije tijd op een aangename en tevens interessante en leerrijke manier in te vullen? 

Woon je in Dendermonde of in de ruime omgeving van Dendermonde.

Heb je zin om met enkele GPS-liefhebbers uit jouw buurt af en toe samen te komen om zo jouw kennis en ervaring met GPS te verruimen en te delen?  

Misschien wil je na een tijdje zelf wel eens proberen om een activiteit met de GPS of smartphone  te organiseren of er bij te helpen? 

Interesse?  Kom dan zeker eens luisteren naar onze plannen om onze GPS-club van Pasar in Dendermonde en omgeving uit te breiden.

‘Weinig of veel GPS-ervaring? Iedereen is welkom!

dinsdag 12 februari 2019 om 19u30 in CC Belgica (vergaderzaal), Kerkstraat 24 in Dendermonde

Deelname = gratis

Inschrijven:  graag een mailtje naar alain.segers@pasar.be met jouw naam en gemeente.

Info: KLIK HIER

Interesse, maar kan je er helaas niet bij zijn?  Laat ons dan zeker ook iets weten. We houden je dan op de hoogte van de plannen  van onze nieuwe GPS-club.

Contacteer de coördinatoren van Pasar in Oost-Vlaanderen

Partners