Pasar Oost-Vlaanderen

Welkom op de webpagina van Pasar Oost-Vlaanderen! In Oost-Vlaanderen zijn 77 afdelingen van Pasar werkzaam. De meeste Pasarafdelingen hebben een eigen afdelingswebsite. 

Elk weekend kan je wel ergens terecht voor een aangename wandeling, boeiende fietstocht, interessant bezoek, ... Iedereen kan deelnemen aan onze activiteiten!

 

 

Pasar zomert - Een hele zomer lang genieten van Oost-Vlaanderen!

 Pasar Zomert

Tijdens 35 boeiende avondwandelingen, nam Pasar de wandelaar deze zomer mee op  verrassende ontdekkingstochten, telkens  in een ander dorpje in Oost-Vlaanderen. We telden in totaal maar liefst ruim 2700 deelnames. Ontdekken en ontmoeten! Dit alles dankzij de inzet en expertise van meer dan 200 vrijwilligers van Pasar.

Ook werd tijdens de wandelingen regelmatig aandacht gegeven aan de Pak je tijd-plekjes, waarbij we met Pasar aandacht vragen voor ruimte voor vrije tijd.

Trouwe deelnemers, die aan minstens 5 wandelingen van de 35 deelnamen, maakten kans op een mooie prijs. Uit de 170 inzendingen werden 20 winnaars geloot.

Donderdagavond 29 augustus vond de allerlaatste wandeling van Pasar zomert  plaats in Bachte-Maria-Leerne. Na de wandeling kregen de 106 wandelaars gratis een Sint Canarus aangeboden door Brouwerij Sint Canarus uit Gottem bij Deinze en een toeristisch kennismakingspakketje van VVV Leiestreek. Na de speech van Bart Vandendriessche, nationaal voorzitter van Pasar, gingen we over tot de prijsuitreiking in de feestzaal van Brasserie De Sterre, gelegen in de gezellige Ooidonkdreef van Bachte-Maria-Leerne.

Na de prijsuitreiking en overhandiging van de prijzen aan de aanwezige winnaars was het fijn nagenieten van een mooie zomer vol wandelingen, ontdekkingen en ontmoetingen.

 

En wat na Pasar zomert 2019?

De kennismaking met al deze mooie wandelingen zal je vast zin doen krijgen om verder met Pasar op ontdekking te gaan en te genieten van al het moois op een boogscheut van je deur. Alle activiteiten vind je terug op www.pasar.be/activiteiten

Graag meewerken met Pasar? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar jouw Pasar coördinator in Oost-Vlaanderen:
- alain.segers@pasar.be
- marieclaire.martens@pasar.be 
 (coördinatoren van Pasar in Oost-Vlaanderen)

Wij timmeren alvast met onze vele vrijwilligers aan Pasar zomert 2020!

Pasar zomert geniet de ondersteuning van CM, Toerisme Waasland, Toerisme Vlaamse Ardennen, Toerisme Leiestreek, Toerisme Meetjesland, Toerisme Scheldeland, Toerisme Oost-Vlaanderen, Nationaal Geografisch Instituut, Kompas Camping, Corsendonk Hotels & Clubs, Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen, Projectgroep ‘NEDERHASSELT, NATUURLIJK!’, Brouwerij Boelens, Brouwerij Cnudde, Brouwerij Sint Canarus, Brouwerij Bosteels en Brasserie De Sterre.

Contacteer de coördinatoren van Pasar in Oost-Vlaanderen