Reisverslag
Camperreis door Zuid-Noorwegen

Een reis door Zuid-Noorwegen is ideaal als je kennis wil maken met Scandinavië. Deze avontuurlijke streek is vlot bereikbaar en beschikt over een goede wegeninfrastructuur en nutsvoorzieningen. Dat er voldoende tankstations, winkels en horeca-zaken zijn, is een extra troef. Het beste klimaat heb je als je reist tussen juni en augustus. In deze maanden is de licht intensiteit op haar sterkst en zorgt de laagstaande zon voor een prachtig kleurenpalet. Hoogvlakten en beschermde natuurgebieden zijn vlot bereikbaar via wandelpaden. Indrukwekkende watervallen en besneeuwde bergtoppen weerspiegelen mooi in de diepblauwe meren. Hier geniet je van een ongeëvenaarde weidsheid en hoor je de stilte. De natuur met haar bijzondere fauna en flora, schilderachtige landschappen, diep ingesneden fjorden en eilanden contrasteert prachtig met authentieke vissersdorpjes en eenzame houten kerkjes.

Het volledige artikel is enkel beschikbaar voor Pasar-leden.
Wil je ook onbeperkt toegang tot onze artikels? Word vandaag nog lid!

Kom meer te weten over de voordelen voor Pasar-leden

Lees wat anderen hiervan vonden

Algemene beoordeling
0
(0)

Deel je ervaring

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!