Reisverslag
Roadtrip door Tsjechië

Tsjechië is een geweldig vakantieland en heeft veel meer te bieden dan alleen het – sublieme – Praag! Dit kleine land is groots qua natuurrijkdom en culturele monumenten. Veel Tsjechische steden, zoals Český Krumlov, zijn uitgeroepen tot monument of staan op de Unesco-lijst van werelderfgoed. Tsjechië bezit ook ruim tweeduizend bewaard gebleven burchten en kastelen. Je wordt vast verliefd op de dichte bossen, de talrijke meren, vijvers en riviertjes, de onderaardse grotten, de berglandschappen en de prachtige rotssculpturen. Als je van wandelen en fietsen houdt, zijn er de gemarkeerde wandel- en fietspaden, en watersporten kan in het Reuzengebergte. Dit land heeft meestal een mild klimaat én is zeer betaalbaar: uit eten gaan is hier niet alleen heel lekker, maar ook nauwelijks duurder dan thuis koken. Goede reis!

Het volledige artikel is enkel beschikbaar voor Pasar-leden.
Wil je ook onbeperkt toegang tot onze artikels? Word vandaag nog lid!

Kom meer te weten over de voordelen voor Pasar-leden

Lees wat anderen hiervan vonden

Algemene beoordeling
0
(0)

Deel je ervaring

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!