Pasar is bovenlokale UiTPAS-partner

Sinds 2022 is Pasar bovenlokale UiTPAS-partner. Dit betekent dat Pasar een lidmaatschapskorting aanbiedt aan houders van een UiTPAS met kansentarief. Bovendien maakt het nationaal activiteitenaanbod deel uit van het UiTPAS-aanbod. Op deze activiteiten kunnen punten gespaard worden en krijgen mensen in armoede korting. Als bovenlokale partner moedigt Pasar lokale afdelingen aan om aan te sluiten bij hun UiTPAS-regio. Er zijn al enkele lokale Pasar-afdelingen UiTPAS-partner. Hun activiteiten herken je aan het bijhorende UiTPAS-label op de website van UiT in Vlaanderen.

Wat is dat, de UiTPAS?

De UiTPAS is een voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis, met een spaarpunten- en voordelensysteem.  Mensen in armoede hebben bovendien met de UiTPAS recht op een kansentarief bij deelname aan de activiteit. Alle info over verkooppunten, voordelen en UiTPAS-regio’s vind je op www.uitpas.be.

Wat biedt Pasar?

Korting op het lidmaatschap voor wie het nodig heeft

Pasar biedt een lidmaatschapskorting aan voor houders van een UiTPAS met kansentarief. Woon ik in een UiTPAS-regio en heb ik recht op kansentarief? Alle info vind je hier.

Voor UiTPAShouders met kansentarief bedraagt het lidmaatschap via Pasar Op Stap 7,80 € (ipv. 39 €).

Onderaan deze pagina kan je je lidmaatschap aanvragen.

Activiteiten

Het nationaal activiteiten-aanbod maakt deel uit van het UiTPAS-aanbod. Op deze activiteiten kunnen punten worden gespaard en krijgen UiTPAS-kaarthouders korting. De voorstellingreeks OVER-TIJD dit jaar is hier een voorbeeld van.

Omruilvoordelen

Deelnemen aan UiTPAS-activiteiten levert punten op. Met je gespaarde punten kan je heel wat voordelen omruilen: leuke gadgets, consumpties, kortingen... Ook Pasar biedt enkele aantrekkelijke omruilvoordelen. Het overzicht vind je hier.

Lokale afdelingen

Wil je zelf UiTPAS aanbieden en ben je benieuwd of jouw afdeling al in een UiTPAS-regio ligt?

Neem dan een kijkje op UiTPAS | Activiteiten in de regio. en neem rechtstreeks contact op met de UiTPAS-coördinator in jouw regio of via vrijwiller@pasar.be.

We bouwen aan een netwerk lokale UiTPAS Pasar-afdelingen. Is je lokale afdeling UiTPAS-partner, dan kan je op hun activiteiten ook punten sparen en korting krijgen.

Contactpersoon UiTPAS bij Pasar: katy.vanlonden@pasar.be

Alle info over verkooppunten, voordelen en UiTPASregio’s, vind je op www.uitpas.be

Vraag hieronder je lidmaatschap aan