Pasar Vlaams-Brabant

Welkom op de webpagina van Pasar Vlaams-Brabant! In Vlaams-Brabant zijn er 58 afdelingen van Pasar, ze staan jaarlijks in voor de organisatie van honderden activiteiten. De meeste Pasarafdelingen hebben een eigen afdelingswebsite. 

Elk weekend kan je wel ergens terecht voor een aangename wandeling, boeiende fietstocht, interessant bezoek, ... Iedereen kan deelnemen aan onze activiteiten!

 

 

Fiets en reisclub Pasar Brussel en De Rand stelt haar reisprogramma 2019 voor

De reisbegeleiders van de fiets- en reisclub Pasar Brussel en de Rand, nodigen jou graag uit op hun voorstelling van hun 4 reizen in 2019. Deze voorstelling zal doorgaan op vrijdag 7 december 2018 om 19u30 in De Charleroyhoeve, Lierbaan 20 te Grimbergen.

Naar goede traditie krijg je er info, beelden en impressies van hun geplande reizen en hun fietsweekend in 2019.  De reisbegeleiders zullen jou – aan de hand van beelden – vertellen over hun boeiende reisprogramma’s. Na afloop van de voorstelling kan je met jouw vragen rechtstreeks bij hen terecht en kan je de gratis reisbrochure meenemen. In ons reiscafé droom je bij een drankje over jouw geplande vakantie voor 2018.

Iedereen is welkom!  Toegang gratis – vakantiesfeer inbegrepen!

Tijdens deze avond worden volgende reizen voorgesteld:

VRIJDAG 17 TOT VRIJDAG 24 MEI 2019
Wandelvakantie in Normandië, Frankrijk.

DINSDAG 28 TOT DINSDAG 4 JUNI 2019

Puglia, Zuid-Italië.

DONDERDAG 30 MEI TOT ZONDAG 2 JUNI (HEMELVAARTWEEKEND)
Fietsweekend in Biddinghuizen, De Veluwe .

VRIJDAG 30 AUGUSTUS TOT VRIJDAG 6 SEPTEMBER
In de voetsporen van de Etrusken, Bolsena meer.

 

Contacteer Pasar in Vlaams-Brabant

Contacteer Greta en Lotte van het vrijwilligersloket via vrijwilliger@pasar.be of 0800/96373 (gratis nummer) op dinsdag en donderdag van 9 tot 16 uur

  • Greta Carnoy
    Greta Carnoy

  • Lieselotte Wallaert
    Lieselotte Wallaert

Partners