Vorming vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor Pasar van onschatbare waarde. Om jou als vrijwilliger te ondersteunen biedt Pasar een waaier aan vormingsmogelijkheden.

Corona zette ons vorig jaar aan om fysieke vormingen te ruilen voor webinars. Met succes! Dit voorjaar trekken we voorlopig het spoor van een gratis digitaal aanbod verder. Uiteraard hopen we in de toekomst de fysieke ontmoetingen opnieuw te kunnen realiseren, zodra het mag en veilig is.

Bekijk de informatie van de voorbije vormingen

Hieronder het gevarieerde aanbod van webinars met de mogelijkheid tot inschrijven. 

Kies de vorming, die jou het best ondersteunt in jouw taak als Pasar-vrijwilliger!

Correct en veilig (elektrisch) fietsen door de verkeersjungle

Dinsdag 20 april 2021, namiddag

Nieuw voorstel: Het fietsseizoen breekt aan. Hoogtijd om jullie wegwijs te maken in begrippen en wetgeving zoals blinde hoek, (elektrische) voortbewegingstoestellen, plaats op de weg als fietser, fietsen in groep…

Google Drive en Google Forms

Donderdag 22 april (avond)

Google Drive is de verzamelnaam voor een aantal gratis online toepassingen van Google. Via een Google-account krijg je immers een aantal zeer handige tools ter beschikking die je heel goed kan gebruiken binnen je afdeling. Tijdens deze vorming leer je de verschillende tools kennen!

Wandeling op kaart omzetten naar GPX

Dinsdag 27 april (avond)

Tijdens deze vorming leren we jou hoe je een wandeling van op een kaart of uit jouw hoofd kan omzetten naar een gpx-bestand.