Wandelgroep Vlaamse Ardennen

Wandelgroep Vlaamse Ardennen organiseert vooral recreatieve dagtochten (ca. 20 km) en avondwandelingen in de Vlaamse Ardennen. We willen al wandelend de Vlaamse Ardennen beleven met een boeiend aanbod, dat aanvullend is aan dat van de andere plaatselijke Pasarafdelingen.

Onze activiteiten

Dagwandeling : trage wegen en bos in Kluisbergen: wat anders in de Vlaamse Ardennen?

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 15 oktober 2022 - 10:00 tem 16:30
Georganiseerd door

Op de toppen van de Kluisbergse hellingen, weg van alle drukte, geniet je van een schitterende wandeling vol trage wegen en bos. Joëlle heeft 20 jaar terug de stad verlaten om haar cafeetje in Kwaremont voor eeuwig te omhelzen.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Goboony

Vlaanderen