Wandelgroep Vlaamse Ardennen

Wandelgroep Vlaamse Ardennen organiseert vooral recreatieve dagtochten (ca. 20 km) en avondwandelingen in de Vlaamse Ardennen. We willen al wandelend de Vlaamse Ardennen beleven met een boeiend aanbod, dat aanvullend is aan dat van de andere plaatselijke Pasarafdelingen.

Onze activiteiten

Dagwandeling: op de flanken van de Bosberg tussen prille voorjaarsbloeiers

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 27 maart 2020 - 09:45 tem 16:15
Georganiseerd door

Je start makkelijk met een rondje Provinciaal Domein De Gavers, maar daarna is het klimmen door het Raspaillebos naar de top van De Bosberg. Na de middag verken je het Karkoolbos en het Kluysbos, wandel je langs de eeuwenoude St. Pauluskapel en door het – sst – Stiltegebied Dender-Mark.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping

Goboony

Vlaanderen

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs