Wandeltips

50 mooie wandelingen in Vlaanderen

Ook in de tweede lockdown trekken we massaal de wandelschoenen aan. Pasar selecteerde voor jullie 50 mooie wandelroutes, 10 in elke provincie.

50 mooie boswandelingen in Vlaanderen

Bossen hebben in elk seizoen hun charme. Pasar selecteerde voor de bosbaders onder jullie 50 mooie boswandelingen in Vlaanderen, 10 in elke provincie.

20 mooie wandelingen in Wallonië

Ook over de taalgrens is het bijzonder mooi wandelen. Pasar selecteerde 20 mooie wandelroutes in de Ardennen.

10 originele wandelingen in eigen land

Je hebt er niets voor nodig, behalve een goed paar schoenen en zin om zo dicht mogelijk bij het land of de stad te komen als mogelijk is. Je hoeft alleen maar de ene stap na de andere te zetten en het pad te volgen. Wij selecteerden 10 originele wandelingen in eigen land.

10 mooie wandelroutes in de Vlaamse Ardennen

De Vlaamse Ardennen zijn met hun kasseiwegen en de Ronde van Vlaanderen niet alleen het paradijs voor geoefende fietsers, met meer dan 800 kilometer aan bewegwijzerde wandelpaden is het ook een droom voor wandelaars. Wij selecteerden 10 mooie wandelroutes uit het aanbod van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Ontdek de wandelingen

15 wandelingen tussen boshyacinten

Eind april, begin mei trekken heel wat bossen hun mooiste lentejurk aan. Dan bloeien de paarsblauwe boshyacinten, met oogstrelende taferelen als gevolg. Het Hallerbos maakt zich naar jaarlijkse gewoonte op voor een massale toestroom aan wandelaars. Ook elders in Vlaanderen kan je echter van de natuurpracht gaan genieten.