Grote Routepaden

GR-Wandelgids Waas- en Reynaertland

Deze gids neemt je mee op een 175 km lange ontdekkingstocht langs schilderachtige rivieroevers, dromerige nevellandschappen, vruchtbare landbouwgronden en karaktervolle dorpen

Streek-GR Waas- en Reynaertland

Deze gids neemt je mee op een 175 km lange ontdekkingstocht langs schilderachtige rivieroevers, dromerige nevellandschappen, vruchtbare landbouwgronden en karaktervolle dorpen. Het Waasland en het Land van Hulst bieden naast een gevarieerd en charmant landschap ook een rijke geschiedenis en heel wat cultureel erfgoed.

De route is door vrijwilligers van Grote Routepaden in twee richtingen bewegwijzerd volgens het beproefde systeem van een Streek)GR: je hoeft enkel de geel-rode GR-streepjes te volgen.

De topogids is ingedeeld in drie deeltrajecten. Voor elk deeltraject is een overzichtskaart gemaakt, die je terugvindt aan het begin van elk deel. Tijdens de tocht kun je gebruik maken van de detailkaarten die je telkens op de linkerpagina vindt, naast de routebeschrijving.  Op de kaarten zijn ook referentiepunten, stations of treinhaltes, belangrijke bushaltes, horeca, winkels en bezienswaardigheden aangeduid. Dankzij het handig formaat gaat de gids gemakkelijk mee in de rugzak.

Op de website van Grote Routepaden vind je een dynamische kaart met het verloop van de Streek-GR Waas- en Reynaertland, een hoogteprofiel, een beknopte routebeschrijving en suggesties om te overnachten in de buurt van het GR-pad. Ook de GPX-track kan je er in verschillende formaten downloaden.

Leden: € 15,00
Niet-leden: € 17,00
Lid worden kan al vanaf 39 euro. Meer info