Terug
Pasar
Titel:
HOE REIS IK MET TENT OF CARAVAN
Dit boek mag niet ontbreken in je rugzak of kampeerinstallatie
Tip van de redactie

Kamperen is hipper dan ooit

Steeds meer mensen, jong en oud, ontdekken de charme van het reizen met een caravan, tent en vouwwagen. Of het nu gaat om een staycation of een verre reis, in zomer of winter, kamperen kun je altijd en overal. De opzet van dit boek is u te begeleiden naar en tijdens de ideale kampeervakantie.

Kamperen kun je leren

We starten met de redenen waarom u eerder voor een caravan dan voor een camper zou kiezen en wat er allemaal bij de keuze voor een caravan komt kijken: van de aankoop en de verschillende indelingen tot het rijden zelf en de winterstalling. Deze handleiding staat vol praktische tips en   checklists die nuttig zijn bij zowel de aanschaf als het gebruik. Beginnelingen én ervaren caravankampeerders hebben hieraan een handig naslagwerk.

Kamperen telt vele vormen

Wie wil gaan tentkamperen, met de vouwwagen eropuit wil trekken of liever een tent of caravan huurt, zit met dit boek ook goed. Het zijn allemaal kampeervormen die steeds meer aan populariteit winnen. We gaan er uitvoerig op in: van fietskamperen tot soorten tenten, van glamping tot trekkershutten.

Eenmaal u uw kampeervoorkeur hebt gekozen, vindt u in dit boek een schat aan informatie om uw reis te plannen en ten volle te beleven. De gemotoriseerde kampeerders vernemen meer over milieuzones en verkeers- en kampeerregels per land. Wildkamperen of winterkamperen: de tentkampeerders weten waar ze aan toe zijn.

Kamperen is delen

Dit boek is geschreven door gepassioneerde kampeerders, die van alle markten thuis zijn. Hun ervaringen komen recht uit de praktijk en tonen hoe kamperen écht is.

Dit boek kan dus niet ontbreken in je rugzak of kampeerinstallatie.

 

USP’s:

  • Focus op reizen met caravan, tent en vouwwagen
  • Praktische tips en handige checklists
  • Een handig doe-boek dat bruikbaar is tijdens de aankoop en het reizen
  • Zowel voor de beginnende als meer ervaren kampeerder

 

 

 

Leden
Leden
€ 19,79
Niet-leden
Prijs
€ 21,99