Pasar

Pasar Fietsen - April 2023

Het kriebelt om weer meer te gaan fietsen… en helemaal in vorm te raken voor langere fietstrips. Of misschien heb je wel een fietsvakantie in het verschiet? Want ja, fietsen is goed voor je conditie. Hoe goed? En hoe kan je op een gezonde, verantwoorde manier opbouwen? Dat lees je in je Pasar Fietsen van deze maand.

Met daarnaast héél veel inspiratie om die fietstips in de praktijk om te zetten in fijne fietstochten. Nieuwe fietsfiches, uiteraard (en je vindt er nog veel meer op pasar.be), maar ook heerlijk vlakke ritten in Picardisch Wallonië, aan de kust (met genoeg tussenstops om te genieten van alle lekkers dat je daar vindt), de Achterhoek of Drenthe.

Mag er al wat reliëf inzitten voor jou? Dan is het heuvelend Hageland of een stevige meerdaagse in de Eifel – al dan niet met je e-bike – een optie. Tot je klaar bent voor het echt grote werk. Wat dacht je van een fietsvakantie langs het water, waar je met Velo Malopolska een nieuw, uitgebreid fietsnetwerk kan ontdekken in Polen? Fietsen maakt je gezond en gelukkig.

Prijs: € 6,75
Lid worden kan al vanaf 39 euro. Meer info
Indien je beschikt over een lidmaatschap Pasar Fietsen kan je hieronder jouw magazine online lezen. Wil je jouw lidmaatschap uitbreiden met Pasar Fietsen ? Neem dan contact op met leden@pasar.be