Pasar

Pasar Fietsen - Februari 2024

De lente is bijna daar, tijd om je batterijen op te laden. Letterlijk die van je e-bike, maar natuurlijk ook die van jezelf. En wat werkt beter dan een fijne fietstocht, met de wind door je haren in die steeds warmere zon? Dat voorjaar voel je tussen de fruitbloesems, bijvoorbeeld. Voor de verandering niet in Haspengouw, maar in de Betuwe. Of in Zuid-Limburg, waar de Beekdaelenroute ideaal is voor een weekendje weg. 

Nog in Nederland is een citytripje richting Amsterdam ook een tof idee. Niet om langs de grachten te gaan slenteren, wel om de regio rond Amsterdam te ontdekken op twee wielen. Fiets je liever in eigen land? In het Pajottenland kan je onze heerlijke route volgen langs de brouwers van geuze en lambiek, met het aroma van de Zennevallei.

 In de meimaand kan je langs Maria-kapelletjes in Glabbeek fietsen, er zijn er meer dan genoeg voor een boeiende tocht. Als Frankrijk roept, kan je over de Schreve fietsen vanuit Ploegsteert. Of ga eens goed uitwaaien in de Baai van de Somme. Dus: fiets ze en geniet ervan, nu de dagen eindelijk weer langer zijn! 

Prijs: € 6,75
Lid worden kan al vanaf 39 euro. Meer info
Indien je beschikt over een lidmaatschap Pasar Fietsen kan je hieronder jouw magazine online lezen. Wil je jouw lidmaatschap uitbreiden met Pasar Fietsen ? Neem dan contact op met leden@pasar.be