Pasar West-Vlaanderen

Welkom op de webpagina van Pasar West-Vlaanderen! In West-Vlaanderen zijn 55 afdelingen van Pasar actief. De meeste Pasarafdelingen hebben een eigen afdelingswebsite. 

Elk weekend kan je wel ergens terecht voor een aangename wandeling, boeiende fietstocht, interessant bezoek, ... Iedereen kan deelnemen aan onze activiteiten!

 

West-Vlaanderens Mooiste - fietsvierdaagse Roeselare - 22 tot en met 25 augustus 2019

WEST-VLAANDERENS MOOISTE - HET MOOISTE, MEERDAAGSE FIETSEVENT IN VLAANDEREN VOOR ELKE FIETSER!

West-Vlaanderens Mooiste is het ideale event om West-Vlaanderen gedurende één of meerdere dagen te ontdekken met de fiets!
Fietsers rijden er steevast langs de mooiste routes en fietspaden die West–Vlaanderen te bieden heeft, zo maak je kennis met al onze toeristische, culturele en historische waarden in de regio. Fiets dwars doorheen West-Vlaanderen, ontdek verborgen parels, proef van de gastronomie en maak kennis met onze natuur!

INFO: www.westvlaanderensmooiste.be

West-Vlaanderens Mooiste staat garant voor bepijlde routes van verschillende afstanden, verzorgde bevoorradingen, fietsassistentie onderweg en een gratis consumptie bij aankomst in ons café Velo!

-  Ontdek West-Vlaanderen één of meerdere dagen met de fiets

- Iedere fietser is welkom van 22 t.e.m. 25 augustus 2019

- Deelnameprijs: €5 (kinderen t.e.m. 14 jaar fietsen gratis)

- Afstanden: 15 - 25 - 50 - 75 - 100 - 125 km

- Start en aankomst: Expo Roeselare, Diksmuidsesteenweg 400, Roeselare

- Meer info: Vrijetijdspunt Roeselare - 051 26 24 00 - vrijetijd@roeselare.be - www.westvlaanderensmooiste.be

Organisatie: Stad Roeselare i.s.m. Pasar en vele andere partners.  Met ondersteuning van diverse Pasar-vrijwilligers.  

 

Pasar is volop aanwezig op West-Vlaanderens Mooiste!

Tijdens West-Vlaanderens Mooiste organiseren de Zwervers Roeselare een groot kampeerevenement (186 installaties!), waar ze met maar liefst 16 Pasar-vrijwilligers in de weer zijn om de fiets-kampeerders een ongelofelijke vakantie te bezorgen.  Info: www.pasar.be/activiteit/kamperen/fiets-4-daagse-west-vlaanderens-mooiste-camping.   Naast de catering en tal van activiteiten tijdens de 4-daagse, zorgen vrijwilligers van Pasar Zwervers Roeselare iedere fietsdag tevens voor een bevoorrading op de 25 km.

En ook de controle- en bevoorradingspost in Ruddervoorde wordt volledig uitgebaat door Pasar-vrijwilligers. Je wordt er verwelkomd door een 8-tal vrijwilligers van Pasar De Nachtlichtjes ‘tot de maan en terug’, Pasar Anzegem en Pasar Kruishoutem.

En je komt de Pasar-vrijwilligers ook ongetwijfeld tegen op de start- en aankomstplaats in de Expo te Roeselare, waar ze de deelnemers - die ingeschreven hebben voor 4 dagen - de nodige stempel(s) en bandje(s) bezorgen en waar ze volop promotie voor Pasar maken. Ook het reisbureau Govaka-Pasar zal tijdens het weekend aanwezig zijn om promotie te maken voor haar fietsvakanties.

Groetjes en hopelijk tot dan!