Zonder zorgen onderweg met de Pasar-bijstandsverzekering

Pech met de wagen, een ongeval, een diefstal uit je auto? 

Met de Pasar-bijstandsverzekering ga je met een gerust hart de baan op, want je geniet van pechverhelping in België en zowat alle Europese landen en er staat altijd een vervangwagen voor je klaar. Maar als je op reis gaat, zijn er wel meer spelbrekers: ziekte, ziekenhuisopname, verloren of gestolen bagage, gebroken ski’s, verlies of diefstal van uw portefeuille... 

Met de Pasar-bijstandsverzekering weet je dat er een heel team klaarstaat om jou op je vakanties zo goed mogelijk van je financiële, medische én praktische zorgen te verlossen. 

Jouw voordelen? Die zetten we even op een rijtje:

  • Je betaalt niks te veel! Bij Pasar sluit je je bijstandsverzekering volledig online af. Zo worden de administratiekosten tot een minimum beperkt en kan je rekenen op de scherpste premies.
  • Pechverhelping met je voertuig in bijna 40 Europese landen inclusief België. Vervangwagen gedurende 5 dagen. 
  • Wereldwijde reisbijstand voor het hele gezin en pechbijstand in bijna 40 Europese landen inclusief België. 
  • Annulatie- en reiscompensatie tot 5.000 EUR per persoon (met een maximum van 20.000 EUR per gezin per reis per jaar). 
  • Onze reisbijstand omvat onder andere: terug-naar-huis service, vervangingschauffeur, repatriëring (tot je huisdieren toe), verzending van geneesmiddelen, prothesen, brillen of medisch materiaal, bezoek van een familielid in een buitenlands ziekenhuis, tolkkosten, achterna sturen van bagage, transfer van geld naar het buitenland, verlenging van je verblijf als je de terugreis niet kan aanvatten, opsporings- en reddingskosten en nog veel meer. 
Bereken je premie
 
Deze bijstandsverzekering maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van pechhulpverlening van Touring