Zwervers Voorkempen

De Zwervers Voorkempen bieden jaarlijks een aantal mooie tochten met de motorhome aan, zowel in binnen- als buitenland, maar steeds met een beperkt aantal deelnemers. Wij hebben er bewust voor gekozen met kleinere groepen te werken, zo zal je bij ons geen uitstappen vinden waar bv. 50 motorhomes aan deelnemen. NIEUWE WEBSITE : https://zwervers-voorkempen.be is actief

Onze activiteiten

Snellegem

Kamperen met de motorhome
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 3 mei 2024 - 18:00 tem zondag 5 mei 2024 - 15:00
Georganiseerd door

Op vrijdag 3 mei omstreeks 18.00 uur verzamelen we op onze gelegenheidscamperplaats achter restaurant ‘t Oosthof in Snellegem. Om 19.00 uur hebben we de welkomstdrink en zal het programma voor dit weekend toegelicht worden. Uiteraard is gezellig samenzijn nadien zeker mogelijk.

Opdorp-Buggenhout

Kamperen met de motorhome
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 31 mei 2024 - 17:00 tem zondag 2 juni 2024 - 15:00
Georganiseerd door

We logeren op de parking van de lokale voetbalploeg waar we ook de kantine kunnen en mogen gebruiken.   Op het programma mooie fietstocht, bezoek brouwerij Karmeliet, geografisch middelpunt van Vlaanderen, gegidst bezoek ijskelder met mooie wandeling.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Kompas Camping

Intersoc

Campings in Vlaanderen