Wandel-, zomer-, fotozoektocht in Mandel- en Leiestreek

Een wandeltochtje van 4 à 5 km gecombineerd met het zoeken naar 25 plaatsen die men dient te herkennen uit evenveel foto's en er dan telkens een vraag schriftelijk te beantwoorden met gegevens die ter plaatse zijn te vinden. Zo'n wandeling maakt het voor jou niet alleen ontspannend maar ook spannend door de daaraan verbonden wedstrijd voor mooie prijzen. Geniet dus van het wandelen, de natuur, de mooie streek en de wedstrijd. Deelnemen is gemakkelijk: zet je ogen aan het werk voor het herkennen van de foto's, lees aandachtig de vragen, gebruik je verstand bij het beantwoorden en let op voor mogelijke gevaren achter schijnbaar gemakkelijke vragen. 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 26 juni 2021 - 09:00 tem zondag 26 september 2021 - 23:45
Praktische info

Iedereen kan deelnemen. Je bepaalt zelf wanneer je de tocht aflegt. Je doet het in één of meerdere keren en op de momenten dat het jij of jullie best past. Per ingeschreven persoon is er één antwoordblad die men alleen ofwel samen met anderen invult. Per gezin of samenzoekende groep kunnen verschillende deelnemers een eigen antwoordenblad aanvragen en invullen. Zelfs eenzelfde persoon kan meerdere deelnamebladen aanvragen en indienen.

Het parcours loopt in een lus met vertrek en aankomst op het kerkplein (tussen Leiestraat en Sint-Bavostraat te Sint-Baafs-Vijve). Men kan echter gelijk waar op het parcours starten of eindigen. 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Kerkplein (tussen Leie- en Sint-Bavostraat)
Sint-Bavostraat 23, 8710 Sint-Baafs-Vijve
8710 Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke)

Deelname-informatie

Deelnemers
100 - 150
Deelnameprijs leden
€6.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 6.00
Deelnameinformatie

Deelnamedocumenten kunnen gedurende de hele periode van de zoektocht aangevraagd worden op de website van Pasar Sint-Baafs-Vijve. Daartoe vul je een inschrijfformulier in en betaal je het deelnamebedrag met overschrijving aan Pasar Sint-Baafs-Vijve op het rekeningnummer dat je daarop vindt. Na ontvangst van de betaling worden de nodige deelnamedocumenten per e-mail toegestuurd. Meer informatie over hoe inschrijven zal naarmate de start van de zoekperiode nadert hier verschijnen.

Gelijklopend met de zoekperiode van deze wandelzoektocht (€ 6) loopt er ook een fietszoektocht (€ 8) met zelfde reglement en dezelfde manier van werken maar dan over een afstand van ongeveer 25 km, vooral door, maar ook rond Groot-Wielsbeke. Wie inschrijft voor beide tochten geniet van 2 euro korting, dus slechts 12 euro in plaats van 14 euro.

De prijskampen van de 2 zoektochten zijn per zoektocht apart georganiseerd maar de prijsuitreiking zal normaal gebeuren op een gezamenlijke bijeenkomst waarop eerst de juiste antwoorden van beide tochten worden toegelicht door de samensteller/organisator met behulp van een presentatie op groot scherm. Wanneer, waar en hoe zal later worden bepaald en zijn afhankelijk van de evolutie in de afbouw van de coronamaatregelen.

Contactpersoon

Contactpersoon
Goemaere Hubert
hubert.goemaere@telenet.be
0468105880
Georganiseerd door

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!