Wandel-, zomer-, fotozoektocht in Mandel- en Leiestreek

Een wandeltochtje van 4,650 km gecombineerd met het zoeken naar 25 plaatsen die men dient te herkennen uit evenveel foto's en er dan telkens een vraag schriftelijk te beantwoorden met gegevens die ter plaatse zijn te vinden. Zo'n wandeling maakt het voor jou niet alleen ontspannend maar ook spannend door de daaraan verbonden wedstrijd voor mooie prijzen. Geniet dus van het wandelen, de natuur, de mooie streek en de wedstrijd. Deelnemen is gemakkelijk: zet je ogen aan het werk voor het herkennen van de foto's, lees aandachtig de vragen, gebruik je verstand bij het beantwoorden en let op voor mogelijke gevaren achter schijnbaar gemakkelijke vragen. 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 26 juni 2021 - 09:00 tem zondag 26 september 2021 - 23:45
Praktische info

 

Ga snel met een link naar:

 

Iedereen kan deelnemen. Je bepaalt zelf wanneer je de tocht aflegt. De periode is dit jaar verlengd met een maand tot de zomer lang, omdat de vakantiemaanden voor de deelnemers hoe dan ook drukker zullen zijn door de versoepeling van de coronamaatregelen van een hopelijk voorbije pandemie. Je doet de tocht in één of meerdere keren en op de momenten die jou best passsen. Het parcours loopt in een lus met vertrek en aankomst op het kerkplein (tussen Leiestraat en Sint-Bavostraat te Sint-Baafs-Vijve). Men kan echter gelijk waar op het parcours starten of eindigen. Doe het alleen of in groep, met één of meerdere ingeschreven deelnemers. Aan jou de keuze.

Gelijk met deze wandelzoektocht loopt er ook nog een fietszoektocht in Groot Wielsbeke met een parcours van ongeveer 24.5 km. Wie aan beide tochten deelneemt (niet verplicht) betaalt slechts €12,00 in plaats van €14,00. Wie meer wil vernemen over de fietstzoektocht neemt best een kijkje op deze webpagina. 

Inschrijven voor de wandelzoektocht of voor beide tochten kan in één aanvraag gebeuren. Vóór je inschrijft lees je best eerst nog het algemeen reglement want samen met de inschrijving verklaar je tevens akkoord te gaan met het reglement pagina 1  pagina 2.

 

 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Kerkplein (tussen Leie- en Sint-Bavostraat)
Sint-Bavostraat 23, 8710 Sint-Baafs-Vijve
8710 Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke)

Deelname-informatie

Deelnemers
100 - 150
Deelnameprijs leden
€6.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 6.00
Deelnameinformatie

Inschrijven kan tot en met de laatse dag van de zoekperiode (26 september 2021) en kan enkel op digitale wijze. Het inschrijven zelf gebeurt met een inschrijfformulier dat je hier kan downloaden. Vul de gevraagde gegevens in en klik op de knop 'Verzenden'. Met het indienen van je inschrijfformulier ga je akkoord met het reglement (best vooraf lezen: zie de links hierboven). Voor de betaling van het deelnamebedrag schrijf je het verschuldigde bedrag over op de bankrekening van Pasar Sint-Baafs-Vijve op nummer BE13 7775 5183 9039.  

Enkele aandachtspunten bij het inschrijven:

  • Maak voor iedere inschrijvende deelnemer een afzonderlijk inschrijfformulier. Wij zijn zowat onmiddellijk op de hoogte van je inschrijving.
  • De ontvangst van je deelnamegeld kan snel gebeuren maar kan tot 3 à 4 (in weekend) dagen duren en komt door de tijd die nodig is voor de verrichtingen tussen verschillende banken. Slechts wanneer wij over alle gegevens beschikken kunnen wij de genummerde formulieren opmaken en per mail versturen. Doe daarom de overschrijving onmiddellijk na het toezenden van het inschrijfformulier of doe de inschrijving enkele dagen voordat je zinnens bent de zoektocht uit te voeren..
  • Als het deelnamebedrag wordt overgeschreven door een ander persoon, dus met bankrekeninggegevens van een andere persoon (echtgenoot, vriend...) dan de inschrijvende deelnemer, wil dan de naam van de inschrijvende persoon vermelden in het vak 'Mededeling'. Zo weet Pasar welke betaling bij welke inschrijving hoort.
  • Wie betaalt voor meerdere inschrijfformulieren, vult best ook de namen in van de personen voor wie hij/zij het deelnamegeld betaalt (Pasar weet niet altijd de naam van bijvoorbeeld echtgenoot, kind, vriend...). 

Bijkomende regeling bij gesplitste combideelname: Wie aanvankelijk inschreef voor één soort zoektocht (wandel- of fietszoektocht) en achteraf nog wenst deel te nemen aan de andere soort tocht (fiets- of wandelzoektocht) kan er aan deelnemen met €2,00 korting. Daartoe vinkt men op het inschrijfformulier gewoon die andere soort tocht aan en bij de overschrijving via de bank trekt men zelf gewoon €2,00 af van het te betalen bedrag. Pasar zal bij ontvangst van het bedrag je vorige deelname verifiëren, de nodige documenten opmaken met hetzelfde deelnemingsnummer en je de documenten per mail doorsturen.

Al wie zijn antwoordblad ten laatste op zondag 26 september  2021 in de brievenbus steekt bij Hubert Goemaere, Leiestraat 9, 8710 Sint-Baafs-Vijve of wie het blad tijdig per post opstuurt, neemt automatisch deel aan de wedstrijd voor waardevolle prijzen. Over de prijsuitreiking die is voorzien op zaterdag 16 oktober 2021 in zaal 'Den Aert', Sint-Bavostraat 23 te Sint-Baafs-Vijve, verneem je meer op de webpagina over die bijeenkomst met presentatie en uitleg over de juiste antwoorden en de prijsuitreikingen van zowel de fietszoektocht als de wandelzoektocht. Hoe het juist verloopt wordt later bepaald en is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

Contactpersoon

Contactpersoon
Goemaere Hubert
hubert.goemaere@telenet.be
0468105880
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!