Adria 2021

3 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

Het Sloveense merk weet jaar na jaar te verrassen met zeer smaakvolle voertuigen. Naar komend seizoen toe worden de Coral en de Matrix halfintegralen stevig onder handen genomen. Het pallet aan buscampers wordt uitgebreid.

Ontworpen als één project

De nieuwe Coral en Matrix series zijn ontworpen als één project, het verschil zit hem in de behoeften naar de klant. De Coral is een duocamper zonder paviljoenbed maar met het gigantische Adria SunRoof. De Matrix krijgt een volledig nieuw geïntegreerd paviljoenbed (130 cm breed) waardoor hier minstens vier personen een volwaardige slaapplaats genieten. Het mechanisme van het hefbed is compleet nieuw ontwikkelt en werkt nu via kabels. Die nemen minder plaats in waardoor de ruimte van het bed groter kon worden. Het buitendesign is modern met dynamische striping. De nieuwe LED-achterbumper van Hella valt meteen op. Nieuw is ook de technische dubbele bodem die nutsvoorzieningen omvat maar er ook voor zorgt dat de vloer binnen geen hoogteverschillen kent. Er zijn twee houtdecors verkrijgbaar met keuze uit een licht of donkere houtsoort.

Nieuwe indelingen

Matrix en Coral:

  • Voor een twinbed en gescheiden badkamer kies je voor de Matrix 670 (738 cm). Er zijn twee varianten op de zithoek: de 670 SL heeft een maxisalon, de 670 DL een face à face-variant. Hetzelfde principe is van toepassing als je liever in een centraal bed slaapt. De 670 SC combineert dit met de klassieke zithoek, de 670 DC met een face à face-variant. Ongeacht het type bed geniet je een slaaplengte van zeker twee meter!

Enkel Matrix:

  • Buitenbeentje is de 600 DT (688 cm) met zeer ruime face à face-zithoek, badkamer en dressing over de volledige breedte.

Enkel Coral:

  • De 670 SLT (738 cm) met badkamer over de achterwand van de motorhome met twin bed en maxisalon.

Tenslotte is er nog de nieuwe Compact SC (690 cm) met een centraal bed van 1400 bij 1950 cm

Buscampers

  • Grote nieuwigheid is de Twin Supreme Sport 640 met een pop-up daktent met twee extra slaapplaatsen (200 bij 120 cm).
  • De Twin is nu ook als instapserie Axess All-Edition verkrijgbaar. Hij krijgt een Citroën als onderstel met 140 pk onder de motorkap. Tot de standaarduitrusting behoren luifel, zonnepaneel en airco. Het MTM klokt af op 3.300 kg.  
  • De nieuwe Twin Supreme 640 SPB Family (640 cm) heeft achteraan een dubbel bed boven elkaar van 150/1350 bij 1960 en 130 bij 175 cm (boven). De zithoek kan je ombouwen tot een eenpersoonsbed van 180 bij 100/50 cm.
  • De Twin Plus 640 SGX heeft achteraan een hefbed dat elektrisch verstelbaar is (196 bij 195/180 cm). Wanneer het bed omhoog is, is het mogelijk om fietsen, of andere sportuitrusting op te bergen. Op Fiat basis hou je nog 480 kg aan laadvermogen over.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer