Autostar 2021

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

De eigenzinnige fabrikant die zich specialiseert in halfintegralen en integralen in het hogere segment, verrast met een nieuwe reeks met smalle buitenbreedte en een compacte integraal korter dan 720 cm.

 

De nieuwe Performance is slechts 216 cm breed, 279 cm hoog en blijft onder de zeven meter lengte. Zowel het exterieur als het interieur genieten een jeugdige, hippe uitstraling. Zeker het interieur mag gezien worden met strakke lijnen en afgeronde hoeken. De combinatie van een wit meubeldecor, bleke bovenkasten en zwarte accenten is top. De Privilege P680LJ (Fiat Ducato 120 pk, 678 cm) heeft een twinbed van 80 bij 187/210 cm. Er is een extra slaapplaats in de zithoek. Autostar kiest voor een klassieke zithoek met een keuken naast de celdeur. In de badkamer gaat douchen via een traditionele plexiwand. De koelkast is 141l groot, de keuken heeft een praktisch 2-pits gasvuur. Een skyroof is standaard. De P690LC (699 cm) heeft een centraal bed van 150 cm breed.

Voor het eerst presenteert Autostar een korte integraal op Al-Ko Fiat Ducato chassis 140 pk met de Passion I721LCA (721 cm) met dubbele bodem, centraal bed en face à face-zithoek.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer