Bavaria 2021

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

De I690D (699 cm) is de integraalversie van de halfintegraal T696D, de bestseller van seizoen 2020. Hij herneemt het face à face-salon waar maar liefst acht personen kunnen tafelen, gescheiden badkamer en  met een dressing over de volledige achterwand van de motorhome. Het hefbed boven de stuurcabine is optioneel verkrijgbaar als DuoBed, daarmee krijg je een ligvlak van 189 bij 200 cm dankzij een uittrekbare lattenbodem. Je kan zo in de breedte of in de lengte slapen.

Nieuw is ook de compacte halfintegraal T626D (620 cm) met een grote face à face-zithoek, centraal de badkamer en keuken en achteraan een dressing over de volledige breedte. Iets ruimer zijn de T720FGJ en T726FGJ met twinbed achteraan, gescheiden badkamer en face à face-zithoek. Verschil in beide indelingen is de aanwezigheid van een paviljoenbed.

Modellen op Alko-chassis krijgen een verbeterde dubbele bodem waarbij 60 kg kon uitgespaard worden. Alle indelingen met twinbed of vrijstaand bed krijgen voortaan een face à face-zithoek. Er is keuze uit twee uitrustingsniveaus: Style en Class.

In de buscampers is de dakstijl weggewerkt. Dit is standaard in de Premium versie, in de andere reeksen optioneel verkrijgbaar. Ook optioneel in alle reeksen is het panoramisch dakvenster boven de stuurcabine. De nieuwe K540G (dwarsbed) krijgt een nieuwe praktische badkamer.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer