Bürstner Averso Plus

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

De Averso is een vaste waarde in het Bürstner-gamma en situeert zich in de topklasse. Naast de gewone ‘standaard’ caravan is ook een ‘Plus’-versie verkrijgbaar. Die laatste onderscheidt zich met een beproefd concept uit de campersector: een tweepersoonshefbed boven de zithoek.

De Averso Plus-versie maakt al een tijdje deel uit van de uitgebreide Bürstner-catalogus. Daardoor zag de Duitse fabrikant de tijd rijp voor een vernieuwingsoperatie. De Averso Plus sluit nu beter aan bij de huidige familielook. Achteraan krijgt hij de voor Bürstner typische hybride achterlichten. Ook het interieur sluit beter aan bij de andere modellen binnen de Averso-reeks.

 

De drie indelingen hebben allen een groot paviljoenbed boven de zithoek. Dat maakt het een zeer multifunctionele caravan, op maat van extra logés of grotere gezinnen. In totaal kan je er met zes of zeven personen in overnachten.

  • De 500 TS is een klassieker met rondzit achteraan en een Frans bed (hoekbed) in de neus. Ernaast bevindt zich de badkamer.
  • De 510 TK is op maat van gezinnen. Vooraan vinden we opnieuw de rondzit terug, in de neus van de caravan een treinzit en stapelbed in rijrichting. Het onderste stapelbed kan je omvormen tot een fietsengarage.
  • De 520 Tl herneemt het maxisalon achteraan en combineert dit met een twinbed in de neus van de caravan.

 

Optioneel kan je een zwaardere as bestellen tot 2.000 kg. Die kan uitgerust worden met de nieuwe 17” lichtmetalen velgen. Hij is ook verkrijgbaar als Harmony-uitvoering.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer