Caravelair Antares Titanium

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

De Franse fabrikant Caravelair verrast met een speciale serie van zijn Antares-reeks: de Titanium.

Die staat garant voor een maximum aan comfort, uitzonderlijk rijkelijke uitrusting en een eigentijds design. Op dat laatste punt scoort hij met zijn stoere zwarte aluminium velgen, grijze zijwanden, rechtopstaande achterlichten en zwarte dakrails. De woonceldeur is voorzien van een venster en een muggendeur. Vooraan in de neus van de caravan zit een groot venster. Extra sterke uitdraaisteunen ontbreken niet.

Het interieur is een mix van donkere en lichte elementen, ook in de bovenkasten. Het tafelblad en het werkblad van de keuken zijn grijs, dat contrasteert mooi met het lichtbruine meubilair. De verwarming werkt op gas met heteluchtverspreiding en een Ultraheat. Voorbereidingen voor batterij en tv-aansluiting zijn aanwezig.

Er worden drie indelingen aangeboden:

  • Nieuw is de Antares Titanium 430 (450 cm). Hij heeft een dwars geplaatste rondzit achteraan en een dwarsbed van 150 bij 205 cm vooraan. De keuken heeft een gigantisch werkvlak van maar liefst 165 cm. In de zithoek kan je je languit uitstrekken dankzij de breedte van 190 cm.
  • De overige twee indelingen kennen we uit andere reeksen. De Antares Titanium 390 (400 cm) met klassieke treinzit en dwarsbed vooraan en de Antares Titanium 455 (470 cm) met rondzit in de neus en Frans bed (hoekbed) achteraan.

Belangrijk om te weten: de 430 en 455 zijn beiden 215 cm breed, maar de 390 slechts 195 cm!

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer