Carado 2021

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

De Duitse fabrikant van prijsgunstige campers legt de focus op de uitbreiding en verbetering van het bestaande gamma.

In de Van-reeks, campers met een smalle buitenbreedte van 214 cm, is de Van V 339 (686 cm) nieuw. Desondanks heeft het vrijstaand bed een lengte van bijna twee meter lang. Hij krijgt een halfhoge kleerkast die enerzijds de ruimte optisch vergroot en anderzijds het bovenblad dienst laat doen als werkblad. Een scheidingsgordijn om slaap- en woongedeelte van elkaar te scheiden ontbreekt niet.

 

De nieuwe halfintegraal T 459 (739 cm) heeft een face à face-zithoek en vier gehomologeerde zitplaatsen. Onder de zitbank gaat een praktische schoenenkast schuil. Het tafelblad is opvouwbaar. De slaapkamer geniet USB-aansluitingen. Alle Carado-modellen krijgen nieuwe LED-verlichting in de slaapkamer. Samen met de verlichte achterwand van de slaapkamer en die in de zithoek en aan de inkomdeur geeft dit een huiselijk gevoel.

Uniek is de alkoof A132 die slechts 594 cm lang is! Hij heeft een dwarsbed met een innovatieve uitschuifbare trap onder de kleerkast. Hier en in alle alkoofmodellen kan het alkoofbed opgeklapt worden om meer hoofdruimte te creëren. Het zorgt zelfs voor een gewichtsbesparing.

Twee nieuwe uitrustingsniveaus doen hun intrede: Clever Edition en Clever Edition +. Deze laatste laat je Carado nog beter voor de dag komen en omvat onder andere een 140 pk motor. Standaard krijgen alle Carado’s twee Isofix-plaatsen en een nieuwe ergonomische bekleding van de zitkussens.  

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer