Challenger 2021

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

Challenger maakt het de klant makkelijk. De meest populaire indelingen blijven op post en zijn onderverdeeld in twee integralen, tien halfintegralen en vijf buscampers. Er is keuze uit drie uitrustingsniveaus waarbij ‘Start’ de basis vormt, ‘Vip’ het middensegment en ‘Premium’ het neusje van de zalm.

Integraal met paviljoenbed

Slechts twee integralen omvatten dit gamma met ‘Premium’ als uitrustingsniveau. De 3048XLB combineert een vrijstaand bed met een badkamer over de volledige breedte en een Smart Lounge (face à face-zithoek). Blikvanger echter is de nieuwe 2060. In deze unieke integraal (699 cm) ga je tevergeefs zoeken naar een hefbed boven de stuurcabine. Slapen doe je in een paviljoenbed boven de Smart Lounge! De ruimte boven de stuurcabine wordt ingenomen door opbergvakken en een dakluik. Achteraan omvat de badweelde een badkamer over de volledige breedte van de camper met aansluitend een gigantische dressing met onderliggende garage.

Tien om te zien

Kortere voertuigen winnen aan terrein. Bij Challenger bevinden alle halfintegralen zich onder de 720 cm. Elk model is verkrijgbaar als First Line (Fiat of Ford), Titanium Vip (Fiat) en Titanium Premium (Ford). De laatstgenoemde krijgt een donker interieur. Liefhebbers van een bleek interieur kunnen terecht bij de eerste twee uitrustingsniveaus.

Vier nieuwe indelingen maken hun opwachting:

  • Opvallend is  de 264 (696/699 cm) met een dwarsbed van 143 bij 200 cm met eronder een praktische kleer- en hangkast. Via een luik heb je binnenin toegang tot de garage.
  • De 268 herneemt dezelfde buitenlengte met een vrijstaand bed van 160 cm breed met een douche en badkamer die bereikbaar zijn vanuit de slaapkamer.
  • Deze indeling is ook verkrijgbaar in de langere 328 (716 / 719 cm) maar met een dubbele deur tussen slaapkamer en leefruimte.
  • Liefhebbers van een twinbed kunnen terecht bij de nieuwe 337GA (716 / 719 cm) waar je bedjes hebt van 90 cm breed of een volledig ligvlak kunt bouwen.

Buscampers

De nieuwe V210 (636 cm) pronkt achteraan met een XXL-bed van 190 bij 192 en 185 bij 159 cm, afhankelijk op welke hoogte het bed zich bevindt. Inhoudelijk heb je een laadruimte van maar liefst 1500 tot 2400 liter! Het elektrisch paviljoenbed maakt dit mogelijk. Een 220V stopcontact en buitendouche ontbreken evenmin. Ook hier drie uitrustingsniveaus waarbij de Premium-versie zich laat opvallen door zijn panoramisch dakluik boven de stuurcabine. Optioneel is ook een pop-up daktent verkrijgbaar met een slaapplaats voor twee personen. De badkamer is nog functioneler dan voorheen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer