Chausson 2021

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

De Franse fabrikant kiest voor een simplistische aanpak: seizoen 2021 staat in het teken van speciale reeksen. Dit verspreid over vijf buscampers, tien halfintegralen en twee integralen. Behalve de integralen, die enkel in Premium uitvoering verkrijgbaar zijn, is de rest van het gamma verkrijgbaar in drie uitrustingniveaus: First, Vip en Premium.

 

Allemaal onder de 720 cm!

Opvallend: het volledige aanbod halfintegralen bevindt zich onder de 720 cm. Duidelijk dat compacte voertuigen aan terrein winnen. Ook hier de keuze uit een First Line (Fiat of Ford), Titanium Vip (Fiat) en Titanium Premium (Ford). Hou je van een donker interieur dan is Titanium Premium wat je zoekt. De First Line en Titanium Vip hebben een bleek interieur.

Nieuwe indelingen zijn:

  • Bijzonder is  de 644 (696/699 cm) met een dwarsbed van 143 bij 200 cm met eronder een praktische kleer- en hangkast. Via een luik heb je binnenin toegang tot de garage.
  • De 648 herneemt dezelfde buitenlengte met een vrijstaand bed van 160 cm breed met een douche en badkamer die bereikbaar zijn vanuit de slaapkamer.
  • Deze indeling is ook verkrijgbaar in de langere 788 (716 / 719 cm) maar met een dubbele deur tussen slaapkamer en leefruimte.
  • Liefhebbers van een twinbed kunnen terecht bij de nieuwe 777GA (716 / 719 cm) waar je bedjes hebt van 90 cm breed of een volledig ligvlak kunt bouwen.

Unieke integraal met paviljoenbed

Slechts één uitrustingsniveau, maar wel het neusje van de zalm: Premium Line, verkrijgbaar in twee indelingen. De nieuwe 6040 is een unieke integraal die op een zucht na zeven meter lang is. Hij is uniek op de markt. In deze integraal ga je geen hefbed boven de stuurcabine vinden, neen er hangt een paviljoenbed boven de grote Smart Lounge (face à face) zithoek! De ruimte waar het hefbed hing wordt nu ingenomen door handige opbergvakken en een dakluik. Achteraan vinden we een badkamer over de volledige breedte terug én een gigantische dressing, ook over de volledige breedte, met eronder een garage.

De nieuwe V690 (636 cm) pronkt achteraan met een XXL-bed van 190 bij 192 en 185 bij 159 cm, afhankelijk op welke hoogte het bed zich bevindt. Inhoudelijk heb je een laadruimte van maar liefst 1500 tot 2400 liter! Het elektrisch paviljoenbed maakt dit mogelijk. Een 220V stopcontact en buitendouche ontbreken evenmin. Drie uitrustingniveaus starten met de instapreeks ‘First Line’ die zich kenmerkt door een zwarte voorbumper, Vip en Premium met onder andere panoramisch dak boven de stuurcabine. De nieuwe badkamer is nog functioneler. Met het optionele hefdak geniet je twee extra slaapplaatsen. Het interieur kenmerkt zich door zachte kleuren in combinatie met enkele donkere accenten.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer