Concorde 2021

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

De Duitse premium fabrikant houdt vast aan zijn principe om niet elk jaar wijzigingen door te voeren. Men richt zich liever specifiek op één reeks. Dit keer is het de beurt aan de Liner klasse.

Om het duidelijker te maken naar de klant toe vervallen sub reeksen en wordt alles onder de naam Liner gebouwd. Nieuw zijn de Liner 990 GI, 996 MI en 1090 GI. Ze krijgen een Mercedes-Benz Atego 7,7l, 299 pk motor met achterwielaandrijving en een MTM van 12 tot 15 ton. Ze krijgen een nieuwe UV- en hittebestendige voorruit en nieuwe achterlichten. Ze zijn 10 m lang en 250 cm breed. In de grootste uitvoeringen is plaats voor een Smart of Fiat 500. De slaapkamer valt op met zijn marmeren look. In de keuken is keuze uit een standaard gasfornuis of optioneel een inductie kookplaat. De 177l grote koelkast heeft een dubbele deur en een 20l vriesvak. Optioneel verkrijgbaar zijn een elektrisch uitschuifbare koffiemachine, een microgolf en zelfs een vaatwasser. Het interieur is een combinatie van warm notenhout met witte en zwarte elementen. Prijzen situeren zich rond de 350.000 euro. Als het nog exclusiever mag, kies dan voor de speciale ‘Diamond Series’.

Alle modellen op Iveco Daly chassis krijgen een verwijderbaar stuur om de bewegingsvrijheid in de stuurcabine te bevorderen. De Credo-serie krijgt een speciale ‘Red Editon’ met opvallend rode buitenspiegels en een bijpassend exterieurdesign.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer