Dethleffs 2021

2 minuten leestijd

Seizoen 2021 kun je perfect samenvatten als één groot verjaardagoffensief. Met de Just90 en Pulse Classis 90 halfintegralen én de Globetrotter XLI 90 gaat deze verjaardag niet ongemerkt voorbij. Ook de Esprit integraal zit in het nieuw.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Just 90

De Just90 is een compleet nieuwe reeks die startende én bestaande camperaars zal bekoren met zijn fris en jong design. Hij is verkrijgbaar in zes indelingen, te kiezen uit een vrijstaand- of twinbed. Naast de reeds rijkelijke standaarduitrusting zijn ze naar wens te verkrijgen met een paviljoenbed boven de zithoek. Ze rusten op een MTM van 3.500 kg en krijgen standaard 120 pk onder de Fiat motorkap. Vier gehomologeerde zitplaatsen zijn standaard. Het interieur is een geslaagde combinatie van zachte tinten bruin, grijs en wit. De rechte vorm van de bovenkasten valt op en zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Pulse Classic 90

Dit verjaardagsmodel krijgt vier indelingen op een lengte van 740 cm. Ook hier is er keuze uit een centraal- en twinbed en uit een klassieke rondzit of een face à face-zithoek. Het kenmerkende aerodynamische buitendesign en het innovatie verlichtingsconcept binnen komen ook hier terug. Het verjaardagspakket omdat een rijkelijke uitrusting zoals een celdeur met venster en centrale vergrendeling, automatische airco op de motor, LED-dagrijverlichting, lederen stuur en versnellingspook, chroomaccenten en panoramisch dakluik. Optioneel zijn extra assistentieystemen, opties voor winterkamperen en een elektrisch paviljoenbed boven de zithoek verkrijgbaar. Het verlichtingsconcept “Light Moments” is ook standaard aan boord en bestaat uitvier verlichtingsniveaus. Elk van deze niveaus krijgt een specifieke taak toegewezen. Gaande van functioneel tot sfeer.

XLi 90 Edition

De luxueuze tandemasser XLi (MTM 5.400 kg) is er in twee indelingen met vrijstaand- of twinbed en komt in een gelimiteerde oplage van 90 exemplaren. Hij geniet een Al-Ko chassis met een 160 pk motor en 9-traps automaat.

Esprit

De Esprit integralen krijgen een nieuw design met daarin een geïntegreerde dubbele bodem van maar liefst 26 cm hoog! Naast veel bergruimte is hij daardoor ook wintervast. Zijn sierlijke lijn, aerodynamische voorfront en modieuze achterkant geven hem een heel markant uiterlijk. Standaard krijgt hij een 140 pk motor, hoogwaardige pilootstoelen, veiligheidsuitrusting zoals ABS, EPS, ASR, Hill Holder en Hill Descent en dubbele airbags. Het interieur oogt fris en kreeg een Scandinavische toets met bruine en grijze tinten. Hij kan ook besteld worden als Gran-Turismo variant  met 16” aluminium velgen, dashboard met aluminium accenten, pilootstoelen met luchtvering en LED-dagrijlichten.

Er is keuze uit vier indelingen met vrijstaand – of twinbed en met maxisalon of face à face-zithoek. Ze hebben allemaal een buitenlengte van 781 cm en een gescheiden badkamer. Hun MTM bedraagt 4.250 kg!

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer