Dreamer 2021

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

Het dynamische buscamper merk uit de Rapido groep weet ons jaarlijks opnieuw te verrassen met enkele nieuwe indelingen.

Zo is er de D43 UP (541 cm), een ultracompacte buscamper met standaard een pop-up daktent én een panoramisch skyview dakvenster boven de stuurcabine. In totaal beschikken vier mensen hier over een volwaardige slaapplaats.

De D60 leent zich dan weet het beste tot outdooractiviteiten. Hij heeft achteraan een elektrisch hefbed van 192/184 bij 130 cm. De laadruimte kan je zo verhogen tot 160 cm!

Een klassieker is dan weer de D68 (636 cm) met achteraan een twinbed van 80 bij 195/193 cm. Ook hier ontbreekt het panoramisch dakvenster niet.

Sommige modellen zijn ook verkrijgbaar als speciale reeks.

De D55 (599 cm, dwarsbed) en D68 (636 cm, twinbed) zijn verkrijgbaar in een Exclusive uitvoering bestaande uit een aluminium grijze buitenkleur en een nieuwe interieurvariant. Beiden omvatten standaard het optionele FUN + PACK. Dit omvat 140 pk motor, airco, cruise control, dubbele airbag, muggendeur, remis, elektrische instaptrede, Pioneer radio + USB/Bluetooth en een Combi diesel verwarming met CP Plus paneel.

De Limited uitvoering omvat een panoramisch skyview dakvenster, leeslichten met handbediening, metaalkleur koetswerk, lithium batterijen, 16” aluminium velgen, bumper met chroomstrip en het Comfort + Pack standaard.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer