Elnagh 2021

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

De Italiaanse fabrikant viert zijn zeventigste verjaardag met een 70th Anniversary Edition. Er is keuze uit twee halfintegralen T-Loft en twee integralen Magnum. Beiden zijn verkrijgbaar met een twinbed of een centraal bed. Ze hebben een buitenlengte van 741 cm en krijgen een 140 pk sterke motor van Fiat Ducato.  

De extra uitrusting is rijkelijk en omvat onder andere een winterpack, een XL-woonceldeur met dubbel slot, venster, muggendeur en centrale vergrendeling, dubbel din radio met bediening aan het stuur, 16” aluminium velgen, traction plus, achteruitrijcamera en een zonnepaneel. Binnen overheersen lichte en donkere kleuren in wit en grijs. Bijzonder zijn de bovenkasten. Deze kregen een print in ‘stone’ afwerking.

  • De T-Loft 532 en de Magnum 532 hebben beiden een face à face-zithoek, gescheiden badkamer en een twinbed van 200 bij 95 cm. De T-Loft heeft een elektrisch paviljoenbed boven de zithoek van 190 bij 123/103 vm. In de Magnum is dat een hefbed van 187 bij 134 cm.
  • De T-Loft 582 en Magnum 582 hebben een maxisalon, gescheiden badkamer en een vrijstaand bed achteraan van 188 bij 148 cm. De afmetingen van het paviljoenbed en het hefbed zijn identiek als voorgaande modellen.

In de Baron-reeks is de ultracompacte 531 met dwarsbed nieuw. Hij is slechts 599 cm lang! Hij kan vier personen te slapen leggen dankzij het eenpersoonspaviljoenbed en de om te bouwen zithoek.

Buscampers

Bij de buscampers is de E-Van nieuw. Geen overbodige luxe hier wel alle standaard uitrusting voor een super reis. Hij is verkrijgbaar in drie indelingen: met dwarsbed (599 cm), dubbel dwarsbed (599 cm) en twinbed (636 cm).

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer