Etrusco 2021

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

Het jongste merk uit de Erwin Hymer groep heeft de interieurs van zijn alkoof- en halfintegraalmodellen stevig onder handen genomen. Het blijft een combinatie van grijze/witte tinten voor de wanden en bovenbladen van tafel en aanrecht. Het contrast zit hem in de stijlvolle donkere bovenkastjes met elegante nerf in.

Voor wie het nog moderner mag zijn is het designpakket Type X de juiste keuze. Hier geen warm hout maar wel bovenkastjes in glanzend wit. De bijpassende stoffering ‘Emilia’ is speciaal ontworpen om hierbij naadloos aan te sluiten.

De integralen krijgen een all-in ‘Complete Selection’ pakket. Het goede nieuws: je krijgt het volledig gratis! Het omvat airco op de motor, 16” bicolor aluminium velgen, LED-dagrijlichten, lederen stuurwiel en een extra grote koelkast. Een flat screen televisietoestel met automatische satellietantenne, een navigatie met achteruitrijcamera, luifel en geïsoleerde vuilwatertank maken deze uitrusting wel heel compleet! Het interieur krijgt meteen het Type X-design. Hij is verkrijgbaar in vier indelingen: I 6900 SB en QB en de I 7400 SB en QB met keuze uit centraal- en twinbed.

Nieuw is ook de Vanolo buscamper in vier indelingen: dwarsbed, stapelbed en twinbed. Hij is ook verkrijgbaar in de ‘Complete Selection’ uitvoering.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer