Eriba Nova 590

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

Met de nieuwe Nova 590 presenteert Eriba een indeling die steeds meer aan populariteit wint. Ze ontbrak voorlopig nog in het uitgebreide gamma. Bijzonder is ook de buitenbreedte van 240 cm. Met een buitenlengte van 678 cm is dit een middelgrote caravan.

Het interieur voelt verrassend ruim aan. De verschillende meubelcomponenten zijn zo opgesteld dat je van voor tot achteraan in de caravan een doorkijk geniet. Het voornaamste zit hem eigenlijk in het tweede deel van de caravan. De badkamer strekt zich uit over de volledige achterwand. Ervoor staat een groot vrijstaand bed van 200 bij 145 cm. Het hoofdeinde van dat bed leunt tegen de rechte zijwand. Via het voeteinde stap je naar de badkamer. Onder in het bed zit een grote opslagruimte die ook van buitenaf bereikbaar is.

Slapen kan ook in de zithoek in de neus van de caravan die je kan ombouwen tot een ligvlak van 211 bij 180/155 cm. Er is zelfs plaats om een 32” televisie te bevestigen. In de keuken steelt de ruime apothekerskast de show, net als de grote koelkast en een speciale plaats voor het koffiezetapparaat.

Met keuze uit het moderne Trend of het klassiekere Ambience vind je zeker je gading. Leuk gevonden zijn de afneembare lampjes die je naar wens in de voortent kan gebruiken of als zaklamp. Wanneer je ze terug op hun plaats klikt, laden ze op.

Technisch zien we de beproefde bouwmethode met wanden, dak, achterwand en bodem in GFK. Een neuswiel met kogeldrukweegschaal is standaard. Zelfregulerende remmen, antislingerkoppeling en lichtmetalen velgen maken de uitrusting compleet.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer